Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Ostatnio pojawilo sie u mnie cos takiego jak "feta w kostce" - 5g lub 10g, po normalnej cenie, znajomy jeden mowi, ze bral i jak naprawde dobry prąd na niego działało a ma doswiadczenie chlopak... Nigdy z takim czyms sie nie spotkalem. Orientuje sie ktos co to może być? meta? Nie jest polprzezroczyste co prawda, no ale nie mialem doczynienia nigdy z metą wiec nie wiem czy to moze byc ona.. Jest mozliwe, zeby to była normalna feta? w kostce?
  • 705 / 16 / 0
@up: tak
Ryyyyyyyba!
  • 2 / / 0
w kostce to raczej nawet lepiej, bo jak dostajesz rozdrobnioną to wieksze prawdopodobienstwo ze jest wymieszana z czyms innym.

Mam pytanie drodzy użutkownicy . . . Otóż od pewnego czasu z moim organizmem dzieje się cos dziwnego. Mianowicie, jak wezme amfe iv to mam dosłownie kilka minut takiego kręćka, słowotok itd, a po tym czasie maksymalnie mnie zmula i jedyne czego pragne to sen . Jak odespie tak 2-3 godziny moge dalej normalnie funkcjonowac, jak gdyby nigdy nic. I dopiero na wieczór amfa zaczyna mi sie jakby uaktywniać ( np dzis załadowałam ok 11, spalam do 14 i powiedzmy od 20 działa do teraz ) , co prawda bez wiekszych emocji , ale źrenice robia sie wielkie, a sen jest daleki.
O co tu chodzi?
Dodam, ze jak wezme nosem, to działa zwyczajnie.
  • 3 / / 0
No ok. Zdziwila mnie forma kostki, bo nawet przy hurtowych ilosciach z tego co wiem dostaja wszyscy proch albo grudy... a tutaj twarde, równe kostki po 5/10g do których bez noża albo dłuta nie ma co podchodzic :) . Zobaczymy co to bedzie.
  • 1817 / 107 / 0
jak najbardziej moze byc w kostce i to rownej i bardzo twardej ze nawet ciezko to rozkruszyc trzeba sie niezle napracowac ale towar przedni wiec jak najbardziej moze byc feta w twardej zbitej kostce sam nie raz taka mialem i zawsze byla zajebista.
  • 333 / 12 / 0
kekoludek pisze:
Ostatnio pojawilo sie u mnie cos takiego jak "feta w kostce" - 5g lub 10g, po normalnej cenie, znajomy jeden mowi, ze bral i jak naprawde dobry prąd na niego działało a ma doswiadczenie chlopak... Nigdy z takim czyms sie nie spotkalem. Orientuje sie ktos co to może być? Meta? Nie jest polprzezroczyste co prawda, no ale nie mialem doczynienia nigdy z metą wiec nie wiem czy to moze byc ona.. Jest mozliwe, zeby to była normalna feta? w kostce?
chyba w bryłce, takiej kleik m okry , - bardziej bym powiedział że matamfetamina niż amf ale pewnie jest zrobiona odpowiednio co by nam sie naród nie powywraCAŁ. a tak wgle w kostce czy tam brylce to dawno bylo juz. moze tez amfetamina z talkiem np no wiesz takie do dupy dla dzieciaczków :-)
<<<La Fete Continue..>>>
  • 705 / 16 / 0
metamfetamina ma postać kryształu i jest przezroczysta, prawie niewidzialna. Jeśli jest inaczej to jest z czymś mieszana. feta w kostce to też nie problem : kruszysz apap, mieszasz z prochem, zwilżasz palce i lepisz grudę. Skończone.
Ryyyyyyyba!
  • 1817 / 107 / 0
metamfetamina nie musi być w kryształku,mało wiesz,równie dobrze może mieć postać takiego lepkiego białego śniegu który jest równie czysty co kryształ.
  • 1615 / 28 / 0
Jak meta jest w twardej bryle to jest półprzezroczysta, natomiast jak jest już skruszona na pył, to wygląda jak by była biała.
  • 76 / 2 / 0
meta nie jest żółta? W takiej jakby żelce. Położona np. na język mamy uczucie drętwienia?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.