Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Świeżo zacząłem brać, zamówiłem sporo, dla brata żeby "pomóc" mu w pokonaniu ADHD i dać kopa w pracy (zdalnej, więc luzik) microdosując, trochę dla ziomka który daje to swoim "sczurom" (sam bierze sterydy i nie tyka żadnego syfu bo boi się komplikacji, ale lubi patrzeć na efekty po innych, trochę cuckowanie ale co kto lubi) no i sobie żeby spróbować. Towar przyszedł, jakościowo średniawy ale trochę fety w środku na pewno było (efekty w weekend jak wziąłem był jak na wiki i tutaj na forum). Spróbowałem wziąć dzisiaj rano (o 5) troszeczkę na palec, wtarłem sobie w nos no i jazda do roboty, myślałem sobie a spróbuję zobaczę jak to będzie. Punkt 7 rozpoczęcie, więcej luzu, wiadomo, potem koło 8 zaczął się zapierdol. Wszystko szło gładko, robiłem lepiej i szybciej niż zazywczaj, ogólnie zajebiście. Nawet z ziomkami z pracy miałem jakby więcej tematów do rozmów. A potem przed 12 poczułem że przestało działać, no i zaczął się zjazd. Przez kolejne 1.5h myślałem tylko o tym jak chujowo jest, że jaka szkoda że nie wziąłem jeszcze trochę ze sobą, bo tak zajebiście bym sobie dołożył. A potem ustało, wszystko znjowu wróciło do normy. Cieszę się, że wziąłem rano tak mało bo zjazd inaczej byłby niesamowity i pewnie znowu bym zażył, nie wytrzymałbym po prostu. Tak więc moje 5 groszy - jeżeli akurat jest zapierdol w robocie i trzeba coś skończyć, macie jakiś deadline - na pewno jest to opcja, tylko pamiętajcie żeby wziąć ze sobą tyle żeby starczyło na cały dzień roboczy. No i przygotujcie się na zjazd i ew. nieprzespaną nockę po tym, chyba że chcecie to walić non stop aż zacznie się nieskończony cykl ćpuństwa. Pozdrawiam i życzę miłego używania, ale z głową.
  • 8 / 1 / 0
Do pracy tylko dekstroamfetamina nie , żebym polecał ale jednak 5-20mg wystarczy. Jedzenie i sen oraz to i mi wystarczy.
Uwaga! Użytkownik PCP1900 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.