Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
Siemka. Ostatnio spróbowałam fety, spodobała mi się ta nowa twarda "zabawka", ale przy pierwszym i każdym następnym wzięciu, zajebiście bolą mnie kolana i ramiona. Wiem że jest to zasługa maratonów, jakie odwalam po wyjściu na miasto, ale utrzymują się dość długo, a następnego ranka po tripie, ledwo wychodzę z łóżka. Zgaduje że to też może być wina różnych niedoborów i ogólnego wyczerpania, bo feta mocno rozpierdala człowieka szczególnie fizycznie. Macie jakieś tipy żeby mniej się następnym razem poharatać? Jakieś witaminki, suplementy na wzmocnienie stawów przy takiej sytuacji itp. :nos:

Nadaje się do wątku ogólnego . - {czajnikof.}
Pamiętaj! Nie po kablach...
  • 186 / 36 / 0
Po fecie widać wiele rzeczy boli...

viewtopic.php?f=146&t=58050
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.