Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
No tak , ale pytałeś sie czy to jedyna możliwośc (MEC) to se wyjebałem posta :-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6156 / 431 / 12
Laveyan pisze:
Jednak modyfikacja 4MMC na 4MEC jedynie osłabiła moc. Nic poza tym. Oczywiście moim zdaniem. Przerzucając się z 4MMC na 4MEC, zacząłem tylko zarzucać około 2 razy tyle towaru i nie widziałem różnicy w działaniu.
Odebrała także znaczną część działania katecholaminergicznego, najprawdopodobniej noradrenergicznego. Dlatego 4-MEC jest mniej stymulujący.

Oprócz 4-MEC do 4-MMC podobne są jeszcze rzeczony 4-EMC i metylokatynon.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 6 / / 0
tak czytam i czytam....teraz ja wysune swoją teze :P

z tą całą alternatywą dla mefa jest jak z telefonami komórkowymi..wydają nowy model...sprzeda się...za miesiąć wychodzi nowy model z nową extra funkcją! masy zaczynają to kupywać bo przecież każdy chce mieć najlepszy telefon!!prawda jest taka, że producenci mają tehnologie o kilka lat wyprzedzoną niż to co jest w sklepach..ale zastanówcie się....jakby puścili najlepszy model...to by tyle nie zarobili,niż raz na jakis czas puscic cos ''lepszego'' niz ogolnodostepny towar....
''chcesz zmieniać świat...zacznij od siebie''
  • 1179 / 9 / 0
Tak, tylko czemu od roku są same gówna?
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6156 / 431 / 12
Bo mefedron był "najlepszym modelem" beta-ketonów. Wątpię, by pojawił się z tej grupy jeszcze jakiś środek, który mógłby zrobić taką furorę. Każdy kolejny był coraz gorszy i coraz słabszy. Z tego co jest, na uwagę zasługują moim zdaniem tylko brefedron i pentiofenony (alfa-PVP, pentedron). Etylon już nie, bo są benzofurany.

Czekam na designer cocaine.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 1179 / 9 / 0
No właśnie o tym mówię.
Więc do kosza z tą teorią - gdyby coś mieli to już by dali (mowa oczywiście tylko o ketonach, bo jest przecież zachwalane 6-apb chociażby).

A ja czekam na zwykłą cocaine.
Ostatnio zmieniony 19 marca 2012 przez pyzg, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 1 / 0
Ciekawa alternatywna(w niektorych trip raportach) mialo byc 4-MMA.I z reszta byloby gdyby nie to ze polscy "sklepikarze" puscici jakis nie dzialajacy tynk.I tak z wiekszoscia subs. ktore mialy byc w Pl -np.kazdy czekal na 4-DMAR i cco i nic(Sadze ze jedo slabsze siostry tez nie wyjda)(tak wiem dalczego nie wyszla owa substancja,bynajmniej rzekomo).Sadze ze albo dlugo nie bedzie albo wcale alternatywny,alternatywy czy jak rozumiem czegos co dziala bardzo podobnie.Ale jak widac po rynku rc to nie wyklucza ze inne subs maja spory potencajal. Faktycznie czyms co mogloby zastapic 4-MMC bylo 4-EMC.Pamietam pierwsze raporty z ktorych wynikalo ze owa substancja bila 4-MMC na leb na szyje/ale z niedokonca znanych mi powodow(a moze nawet znanych) dzis trudno ja dostac jesli w ogole.Mysle ze rynek RC musi i chce odczekac jeszcze pewnien czas nim wypuszcza kolejnego potwora.A pozatym to dobrze ze duposracze nie dzialaja stacjonarnie gdyz owy potwor zaraz zostalby w chwile zdelegalizowany.
Zobaczymy,jesli pozyjemy ;-)
Uwaga! Użytkownik 3F nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
4-EMC jest nielegalne.
A w DMAR nikt się nie bawi, bo to ma trwałość 2 tygodnie.
  • 72 / 1 / 0
Z mojego posta wynika ze to wiem ale dzieki za info ;-)
Uwaga! Użytkownik 3F nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
Cos z tym 4-DMAR krecicie panowie, ze trwalosc taka ultra krotka. Widzialem ponad to, ze sprzedaja to juz w sklepach I. Po 70pln za gram.
Watpie, aby jakis sklep zdecydowal sie na sprzedaz tak krotkoterminowego druga, bo na dluzsza mete nie oplacalo by sie go wprowadzac na rynek.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.