Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1974 / 521 / 0
Jakoś nie potrafiłem dostrzec różnicy między xanaxem a afobamem.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 995 / 104 / 0
Jak zarlem xanax tez nie czulem. Ale pomiedzy alproxem a afobamem juz tak.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 521 / 0
Jem Alprox 1mg od pół roku i zawsze działa jak trzeba.
  • 3013 / 1017 / 0
również próbowałem kilka różnych generyków i nie jestem w stanie zauważyć różnicy w działaniu. nie miałem jeszcze do czynienia z oryginalnym xanaxem, bo zbyt drogi jest to interes jak dla mnie. najwięcej miałem do czynienia z Alpragenem i zawsze byłem zadowolony, jedyne co, to jest on bardzo kruchy i gorzki - ogółem słabej jakości wypełniacze. być może w przypadku Xanaxu nie ma tego problemu, ale jestem w stanie zaakceptować te minusy ze względu na niższą cenę zamienników.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1974 / 521 / 0
Substancja zawsze działa jak trzeba ale wpływ brandingu marek na umysł człowieka, robi swoje, myślę a alprazolamu trochę zjadłem, afobam, zomiren, xanax, alpragen, alprox... :tabletki: :świnia:
  • 12454 / 2421 / 0
Ja również trochę zjadłem. Tak się kiedyś poskładało, że miałem na stanie Xanax, Afobam, Alprox i Chilijski Alprazolam (o nazwie Alprazolam :)).
Robiłem ślepe testy - losowałem i połykałem tabletkę tak, by nie dało się wymacać kształtu (choć wszystkie miały owalny, poza tym Chilijskim) / poczuć smaku. Za każdym razem odgadywałem, co właśnie wziąłem... czy to też wpływ marek na umysł? : )
  • 199 / 33 / 0
Jesteś Jezusem. Wcale mnie to nie dziwi.
  • 12454 / 2421 / 0
Przemieniam Alprox w Xanax : )
Pisałem całkiem serio - robiłem test z 10 razy przynajmniej.
  • 1974 / 521 / 0
05 czerwca 2019jezus_chytrus pisze:
Ja również trochę zjadłem. Tak się kiedyś poskładało, że miałem na stanie Xanax, Afobam, Alprox i Chilijski Alprazolam (o nazwie Alprazolam :)).
Robiłem ślepe testy - losowałem i połykałem tabletkę tak, by nie dało się wymacać kształtu (choć wszystkie miały owalny, poza tym Chilijskim) / poczuć smaku. Za każdym razem odgadywałem, co właśnie wziąłem... czy to też wpływ marek na umysł? : )
Jeśli miałeś z jakichś lewych źródeł to tam niekoniecznie musiał być sam alprazolam lub niekoniecznie rozłożenie substancji było równe.
  • 995 / 104 / 0
Uwazam, ze w przypadku nierownego rozlozenia substancji itp, "odgadniecie" wlasciwego generyka byloby jeszcze trudniejsze ;-)
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.