Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1974 / 521 / 0
Jakoś nie potrafiłem dostrzec różnicy między xanaxem a afobamem.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 995 / 104 / 0
Jak zarlem xanax tez nie czulem. Ale pomiedzy alproxem a afobamem juz tak.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 521 / 0
Jem Alprox 1mg od pół roku i zawsze działa jak trzeba.
  • 3013 / 1017 / 0
również próbowałem kilka różnych generyków i nie jestem w stanie zauważyć różnicy w działaniu. nie miałem jeszcze do czynienia z oryginalnym xanaxem, bo zbyt drogi jest to interes jak dla mnie. najwięcej miałem do czynienia z Alpragenem i zawsze byłem zadowolony, jedyne co, to jest on bardzo kruchy i gorzki - ogółem słabej jakości wypełniacze. być może w przypadku Xanaxu nie ma tego problemu, ale jestem w stanie zaakceptować te minusy ze względu na niższą cenę zamienników.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1974 / 521 / 0
Substancja zawsze działa jak trzeba ale wpływ brandingu marek na umysł człowieka, robi swoje, myślę a alprazolamu trochę zjadłem, afobam, zomiren, xanax, alpragen, alprox... :tabletki: :świnia:
  • 12456 / 2421 / 0
Ja również trochę zjadłem. Tak się kiedyś poskładało, że miałem na stanie Xanax, Afobam, Alprox i Chilijski Alprazolam (o nazwie Alprazolam :)).
Robiłem ślepe testy - losowałem i połykałem tabletkę tak, by nie dało się wymacać kształtu (choć wszystkie miały owalny, poza tym Chilijskim) / poczuć smaku. Za każdym razem odgadywałem, co właśnie wziąłem... czy to też wpływ marek na umysł? : )
  • 199 / 33 / 0
Jesteś Jezusem. Wcale mnie to nie dziwi.
  • 12456 / 2421 / 0
Przemieniam Alprox w Xanax : )
Pisałem całkiem serio - robiłem test z 10 razy przynajmniej.
  • 1974 / 521 / 0
05 czerwca 2019jezus_chytrus pisze:
Ja również trochę zjadłem. Tak się kiedyś poskładało, że miałem na stanie Xanax, Afobam, Alprox i Chilijski Alprazolam (o nazwie Alprazolam :)).
Robiłem ślepe testy - losowałem i połykałem tabletkę tak, by nie dało się wymacać kształtu (choć wszystkie miały owalny, poza tym Chilijskim) / poczuć smaku. Za każdym razem odgadywałem, co właśnie wziąłem... czy to też wpływ marek na umysł? : )
Jeśli miałeś z jakichś lewych źródeł to tam niekoniecznie musiał być sam alprazolam lub niekoniecznie rozłożenie substancji było równe.
  • 995 / 104 / 0
Uwazam, ze w przypadku nierownego rozlozenia substancji itp, "odgadniecie" wlasciwego generyka byloby jeszcze trudniejsze ;-)
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.