Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 167 / 1 / 0
czemu głupi? tolerancja 1mg
I know I dreamed you a sin and a lie
I have my freedom but I don't have much time
  • 954 / 51 / 0
Bo charakteryzuje się brakiem szacunku i marnowaniem względem tych cudownych tabletek %-D. Już łatwiej i szybciej jebnąć z okna - natychmiastowo, bezboleśnie, a i alpra, którą by się na to przeznaczyło trafi w bardziej odpowiedzialne ręce.
  • 293 / 41 / 0
ciężko się przekręcić po takim miksie.
przy tolerancji 1mg wpierdoliłem około 30 mg przez noc, zapijając to syto alkoholem.
skończyło się na 3 dniowym braku filmu i strasznie nieciekawym stanem konta bankowego.
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 502 / 40 / 0
Benzo jednak ciężko przedawkować, ja dawno dawno temu zjadłem bez tolerancji 125 mg lorazepamu i kilka piw do tego. Skończyło się czterodniową amnezją.
Wg wiki https://pl.wikipedia.org/wiki/Benzodiazepiny : Dawka śmiertelna nie jest dokładnie znana – uważa się, że śmierć może spowodować zażycie od 50 do 500 mg leku na kilogram masy ciała (dla człowieka o masie 70 kg dawka śmiertelna wynosiłaby 3,5–35 g) - ale nie jest sprecyzowane co do jakiego benzo się to odnosi.
  • 328 / 24 / 0
cbsz pisze:
alpra świetnie działa brana równolegle z fluoxetyną. polecam.
1mg alpragenu i złe myśli odchodzą, czuje się dobrze, wyluzowany, śmiały, trochę takie yolo i jebać wszystko
Miałem dokładnie to samo. Xanaxu nie brałem codziennie, ale jak odstawiłem zupełnie Fluoksetynę, to zauważyłem, że przez te miesiące będąc ON SSRI odjebałem tyle akcji, miałem tyle energii, że na "trzeźwo" bym tego nie zrobił. Dziwny jest ten lek (Prozac). Z chęcią bym powtórzył nim kolejną kurację bo magik mi proponuje, ale boje się, że znowu wpadne w ten wir "yolo" i będe zbyt aktywny. No i co by nie mówić, na mixie fluoksetyna+GBL dojść jest mega ciężko, ale jesteś wtedy kurwa zwierzyną, maszyną nie do pokonania. Pojebane to, ale to już offtopić.

EDIT: No a co do imprez, bo to mój ostatnio ulubiony temat :gun: to będąc na rozkręconym już SSRI (Prozac), GBL, a do tego MPH w klubach to byłem przejebany fest. Jak to się dzieje, od czego to zależy, nie mam pojęcia, ale wtedy laski kleiły się do mnie jak pojebane (nadal tak jest, ale wtedy to sam byłem w szoku). :-D

EDIT 2: Dla sprostowania, nie brałem SSRI z powodów depresji, żeby było wszystko jasne.
  • 1344 / 145 / 8
bibułki dostałem to i leków przybyło.
1x30+1x28 fluoxetyny 20mg ok 40zł.
2x30 alprox + 2x30 afobam ok 100zł
mam zapas na ponad 2 miesiące ale kosztowało to ok 150zł :#:
chodziłem po kilku aptekach by alprę dostać w tak dużej dawcę, zawsze muszę składać całość z różnych generyków.
alpragen i zomiren jadłem, teraz stestuję afobam i alprox :yay:
ależ będę zdrowy

ps. w samarze fluoxetyna
alpragen 30mg z przeszłości
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 438 / 18 / 0
osobiście przy alprze nie widziałem różnicy z generykami
które jadłem
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12434 / 2419 / 0
Osobiście czułem różnicę, jak przy żadnej innej substancji : )
Co to jest w tym woreczku?
  • 1344 / 145 / 8
fluoxetyna. pisałem w poście.
lubię je mieć w jednym miejscu niż w tych zwalistych opakowaniach/blistrach.
już widzę że alprox ma fajny słoiczek więc wykorzystam.

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 87 / 1 / 0
Alpra rozrzedza krew? od pół roku wpierdalam 3mg na sen a niedalekiej przyszłości czeka mnie dośc spory zabieg tatuowania, nie czeka mnie epickie krwawienie gdy wpierdolę 3mg przed snem (ew troche mniej) pare h po sesji?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.