Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 112 / 18 / 0
LittlePossessedRock
Dzięki nie piłem 4 miesiące, ale kupiłem sobie 11 Lechów które uwielbiam w De ciężko je dostać, wypiłem i potem wóda, teraz mnie korci by sobie kupić 4 Leszki ale wiem że tego nie skontroluje, przerzucam się na zioło, nie chce pić, walczę z myślami by się napić ale wiem że rano bede żałował że znowu przegrałem walkę, dlatego nie pije oby jak najdluzej, ty też nie pij.
Wątroba boli jak jest powiększona bo uciska inne organy, jak napisał powyżej użytkownik, tak trzustka i wątroba może boleć, ja jem teraz Esentiale forte 4 tabsy dziennie i po 3 tabletki Hepatil Slim po jedzeniu, ból zniknął już.
Boję się badać wątroby miałem wiele stłuszczeń wątroby od alkoholu, kilka zapaleń od paracetamolu, teraz by przyszedł czas na marskość a jak nie to przynajmniej na zwłoknienie nie moge już pić, swoje wypiłem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.