Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 112 / 15 / 0
LittlePossessedRock
Dzięki nie piłem 4 miesiące, ale kupiłem sobie 11 Lechów które uwielbiam w De ciężko je dostać, wypiłem i potem wóda, teraz mnie korci by sobie kupić 4 Leszki ale wiem że tego nie skontroluje, przerzucam się na zioło, nie chce pić, walczę z myślami by się napić ale wiem że rano bede żałował że znowu przegrałem walkę, dlatego nie pije oby jak najdluzej, ty też nie pij.
Wątroba boli jak jest powiększona bo uciska inne organy, jak napisał powyżej użytkownik, tak trzustka i wątroba może boleć, ja jem teraz Esentiale forte 4 tabsy dziennie i po 3 tabletki Hepatil Slim po jedzeniu, ból zniknął już.
Boję się badać wątroby miałem wiele stłuszczeń wątroby od alkoholu, kilka zapaleń od paracetamolu, teraz by przyszedł czas na marskość a jak nie to przynajmniej na zwłoknienie nie moge już pić, swoje wypiłem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Handlowali narkotykami wśród dzieci. Zapadł wyrok dla matki trójki dzieci

Sąd skazał osoby zamieszane w narkotykową aferę w Głogówku. Przestępstwo związane z udzielaniem małoletnim środków psychotropowych, amfetaminy w okolicach Głogówka, a także innych pobliskich miejscowościach, przy szkole, przy boiskach szkolnych. Najwyższe kary to ponad 4 lata więzienia.

Składniki konopi indyjskich mogą pomagać w fibromialgi i bólu pooperacyjnym

Terpeny występujące w konopiach indyjskich mogą być skutecznym lekiem na fibromialgię oraz ból pooperacyjny, stwierdzili naukowcy z University of Arizona Health Sciences.

Fentanyl bez wyrzutów sumienia. Cła nie pomagają, a powód jest prosty

W USA narkotyki można dostać niemal na każdym kroku. Donald Trump wypowiedział wojnę pladze fentanylu zalewającej kraj. Jednak w tym przypadku to nie podaż, a popyt w samych Stanach Zjednoczonych jest problemem. Osób, które straciły życie z przedawkowania, jest coraz więcej. – My też mamy rodzinę; oczywiście czujemy się winni. Ale to nie mój problem – mówi BBC jeden z członków kartelu rozprowadzającego fentanyl.