Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / / 0
woda + witaminy + minerały + węglowodany + tłuszcze + białko + woda + jakieś BENZO
  • 34 / / 0
Dobrze jest wypić przed snem z litra wody, najlepiej z rozpuszczonymi witaminkami w środku, organizm z rana nie będzie odwodniony.

Plusy: Z rana nie suszy..

Minusy: Często jestem tak napierdolony, ze nie pamiętam o tym... ale butelka już kolejny rok zawsze pełna leży koło łóżka, czy pije czy nie

edit:
Jeszcze do tego jakiś ciepły posiłek, prysznic, spalona lufka i wracamy do rzeczywistości.. jako takiej
  • 101 / / 0
Opcja z wodą się sprawdza najlepiej przed samym spaniem na raz wypić litr wody ewentualnie Powereda uzupełni elektrolity do tego 2/3 witaminy c i magnez ja dodatkowo biorę cos na sen żeby spokojnie przespać 6/7 godzin bez wybudzeń. Ewentualnie zamiast wody może być dzbanek melisy w moim wypadku sprawdza się dobrze bo dodatkowo lekko uspokaja ale wedle gustu.
And I really don't care who dislikes me or why
The people that dislikes me have nothing to lose
Say whatever you want motherfucker
Just say my name
Thats all I need, because you know what?
I ain't going nowhere until I've done it all
  • 90 / 2 / 0
Przed snem staram się wypić jak najwięcej wody, nie jest to łatwe, ale zawsze pije nawet na sile.
Rano po przebudzeniu multiwitamina, magnesik i koniecznie jajecznica. Prysznic i jestem daje rade funkcjonowac. Jesli mam czas, to ide dalej w kime. Po przebudzeniu zawsze jak nowourodzony. :old:
  • 3854 / 312 / 0
Ja tam na kaca uwielbiam rosół, albo czerwony barszczyk. Oczywiście made by mama. To tyle, jeżeli chodzi o jedzenie, bo wiadomo, że najlepszym lekarstwem jest mj + jakieś piwo do tego. No, chyba, że masz kaca typu total rozkurw, to bez piwa.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 2 / 0
na kaca biorę kodeinę. Tylko na kaca. Jakoś łagodzi to wszystko
alkohol to Twój wróg
I Twych najbliższych
  • 1934 / 107 / 0
przeciez najlepsze na kaca, zjezdzie alkoholowym jest GBL/GHB i nic innego lepiej nie zadziala , z prostego powodu, jest to ta sama grupa psychoaktywna, bardzo podobne mechanizmy dzialania z tym ze GBL/GHB nie porownanie jest lepszy/czystszy/przyjazniejszy dla organizmu wiec wpasowuje sie jak brakujacy puzzel kompletujac i wienczac cala ukladanke...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 239 / / 0
Nie powiedziałbym że GBL jest dobry na kaca. Brałem na kacu chyba ze 2 razy GBL i gówno lepiej się poczułem, ja nadal obstawiam że najlepsze są benzodiazepiny.
  • 1934 / 107 / 0
alkoholik30 no to jestes nie licznym wyjatkiem bo dotychczas kazdy kto stosowal GBL/GHB na kaca alkoholowego jest pod ogromny wrazeniem... ja sam nie raz bralem GBL/GHB w dzien kaca alkoholowego i jak reka odjal malo tego , pojawial sie imprezowy stan jak z dnia poprzedniego a nieraz jeszcze lepszy i to po 1ml gbla gdzie 1,5-1,8ml powodowalo ze caly imprezowty klimat powracal z mega sila i zastanawialem sie gdzie sie mozna wbic gdzies na after party bo pobawilbym sie jeszcze...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 952 / 3 / 0
Prosze nie gadac glupot - kazdy benzozerca wie ze jak dzien wczesniej wlal w siebie tyle etanolu ze zyga i leb go boli - wystarczy jedna tabletka, jak ktos nie ma tolerki to Clonazepamum 0,5 mg i nie czujesz nic, jakbys nie pil a nic nic 0 jazdy , jak ktos ma tolerke to musi wiecej np 2 mg , od 10 lat sie nie zawiodlem ani zadem z moich kumpli. Pozdrawiam :) Poprostu ten lek dziala na ten receptor co alkochol, czyli nie czujesz ze jestes najebany , ale brak skutkow ubocznych i to nie jest zaden lek typu wynalazki z kiosku. Ten lek to cud dla kacownikow, :-D ale dodajac go do piwa oczywiscie podbija dzialanie alkohilu x3 :D chcialem podkreslic ze ten lek zabioja rownierz zwale, czyli umierasz nie wiesz co sie dzieje, a nagle czujesz sie jak nowo narodzony, czyli tzw tabletka szczescia to jest :-D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".