Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3574 / 582 / 1
W 2015 miałem nie raz od wolfa albo genia kolorowe w żwirku ale uwierz mi że to się niczym nie różni tylko kolorem.
Zrobili jeden odpał zwykły jeden odpał kolorowy z barwnikami A jeśli występuje różnica to po prostu na takiej samej zasadzie jakbyś robił pięć różnych odpałów bez koloru no i wiadomo że któryś będzie słabszy czy gorszy z uwagi na brak należytej staranności i przestrzegania procedury co do procenta.

Masz rację dewolaju że rysowane szkło może hamować bursztynek na drodze do plaży ha ha. Dlatego nie lubię i nigdy nie lubiłem rynienki z folii wystarczy jakieś pofałdowanie i kropla staje w miejscu i się pali.

Proszę państwa pasta BHP jest bardzo dobra – Ja wrzuciłem piachu, pasty gorącej wody i było kręcone później jeszcze delikatnie szczoteczką do zębów i można powiedzieć że 99% zeszło.
Czysta żarówka to ekonomiczne spalanie!

@zburzony jesteś ?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1593 / 254 / 0
Nie wyczyściłem szkła przed sesją z A-PVP dlatego większość została zvapiona na folii. Efekty były bardzo spoko plus w bonusie wartość sentymentalna, od tego zaczynałem i folia dodaje mi taki ćpuński posmaczek. Zaskoczony byłem (nie pierwszy raz) ilością dymu jaką da się wyprodukować z folii, zwłaszcza kiedy użyje się zbyt dużo materiału na raz i nie daje on rady topić się systematycznie i ulatniać. Jestem z tych którzy wszystko zużyją, także z takiej folii jeszcze następnego dnia ściągam chmury jednocześnie ciesząc się że mimo że błoto jest już prawie czarne to nadal się waporyzuje. Kiedy wciągnąłem tak z 10 chmur z tej brei rozbolała mnie głowa, było mi niedobrze i płuca dostały po dupie ale porządane efekty również się pojawiły. Nie polecam przyjmowania A-PVP w takim stanie (zjarane błoto) ale tutaj znowu sentyment się załącza u mnie kopcę aż na folijce zostanie już tylko ślad spalenizny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.