Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 73 / / 0
Tak, nadaje się do palenia.

Dobra rada stary, nie pal tego syfu.. jak już masz, to sniffuj.
  • 3206 / 175 / 0
Ludzie którzy radzą ci, żeby tego nie palić, radzą bardzo dobrze. I ja też radzę nie palić alfy. I mi też nie radzili. Musiałem się sam o tym przekonać. ;) Bajka taka sama jak z MDPV, tylko tutaj psychozy dochodzą nieco później, a sama palona alfa jest moim zdaniem lepsza niż palone MDPV.
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2013 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 183 / 4 / 0
Dobra rada stary, nie pal tego syfu.. jak już masz, to sniffuj.
Albo wal IV :-D Psychozy po podaniu IV pojawiają się po pierwszej dobie (przynajmniej u mnie).

EDIT: Wydaje mi się że a-pvp ma powinowactwo do receptorów sigma. Po kilku dniach brania załapałem sigmę. czy ktoś jeszcze miał takie doświadczenie?
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2013 przez alimerth, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 625 / 28 / 0
ja miałem po jednym wieczorze jarania alfy do której dorzuciłem MXE
myślę że MXE odegrało tutaj główną rolę, ale alfa na pewno nie była obojętna
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 194 / 2 / 0
Ile alfy do żarówy? Niech wypowie się ktoś kto palił.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 205 / 1 / 0
Zgadzam sie po niczym innym nie mialem tak silnej psychozy jak wlasnie po alfie pvp ktora poszla sniffem i od tej pory unikam tego jak ognia. Natomiast ciekawi mnie jak zadziala palona i znajac zycie ciekawosc wygra ze zdrowym rozsadkiem;p
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 282 / 9 / 0
Do palenia na pierwszy raz będzie ok 2/3 dawki, a jak ktoś się boi, to połowa. Klepie mocniej, szybciej, "przytłacza" euforią. Tylko zróbcie se najpierw freebase sodą, żeby płuc nie spalić kwasem.
You Gotta Say Yes To Another Excess
  • 1987 / 107 / 0
może i sigma. może nie sigma. może pi. może sigma. zgadzam się. alfaPVP wywołuje we mnie inne osobowości.
aha.
przeżyłem mix z MXE: schizophrenia here We go.

nie powiem, ciekawa rzecz pod kątem badawczym, bardzo niesamowicie płynne i klarowne wszystko tam było, ale zdecydowanie odradzam komukolwiek takich przeżyć.

EDIT: wróć. nie tyle przeżyć, bo na alfie przeżycia są zajebiste - wiadomo. kwestia tylko tego że można się potem nie poskładać do kupy. jak pojawia się alfa to znika wszelki ład i porządek, znikają ramy czasowe, znika wszystko, to jest inne istnienie. to jest perfect drug do uciekania. ja sobie poradziłem, bo uciekać nie chcę, ale jak ktoś nie ma tyle silnej woli to ...
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
Czy po jednorazowej dawce do 20mg jest zwala lub bezsenosc? Dzis mam zamiar testowac a rano musze byc sprawny fizycznie i psychicznie.
  • 1893 / 179 / 0
Jakbys wzial teraz to nie powinno byc.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.