Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 570 / 8 / 0
mowie przecie od /cut/ brales?

To chyba vendor ale jak nie mam racji to mi wyjaśnijcie, tak czy inaczej dyskusja o vendorach dział sprzedawcy. NLZ
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 1854 / 215 / 37
A gdzie tam :|
  • 708 / 6 / 0
Lepiej chyba niebieska :D porostu mniej weźmiesz... U mnie już ponad dobry miesiąc leży 0.7g alfy pvp.
  • 488 / 60 / 0
ja czekam na black. może dzis bedzie lub max jutro. Wiec napisze co i jak? oczywioscie sniff. nie wapowałem nigdy i nide zamierzam raczej
  • 29 / 1 / 0
Pvp od blacka wapowanie == KOSA
Uwaga! Użytkownik mozliwosc1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / 1 / 0
Siemka,
Jakie banzo lub inny unormalniacz będzie najlepszym rozwiązaniem, żeby "ONI" nie mówili nic za ścianą itp. ????
  • 1107 / 51 / 0
Zapierdol se jeszcze kreske debilu a benzo daj "im"

Olanzapina, kwetiapina i haloperidol.
Chuj na kaczych łapach
  • 1167 / 13 / 0
jaka dawka na pierwszy raz zeby nie bylo rozpierdolu?
i jak taka dawka dlugo dziala?
  • 1874 / 96 / 127
Zalezy od sortu ja polecam nowicjuszom 20 mg sniffem na poznanie sie. Co do dlugosci dzialania to nie wiem, bo nigdy nie mialem sytuacji, ze ograniczylem sie do jednej dawki ; ]
wolna molekula
#mops
  • 4807 / 265 / 0
vi4rus pisze:
jaka dawka na pierwszy raz zeby nie bylo rozpierdolu?
i jak taka dawka dlugo dziala?
Nie wiem czy w przypadku alfy istnieje dawka nie powodująca rozpierdolu. Na drugie pytanie łatwo odpowiedzieć - każda dawka działa za krótko i tutaj można nawiązać do pierwszego pytania, ponieważ alfa tak mocno zmienia myślenie że nawet nie wiesz kiedy leci dorzutka. A później kolejna. To jest zabawka która grzeczne dziecko zmienia w demona. Zapomnij o zasadach BHP i uświadom sobie zasady PVP.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.