Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 106 / 0
Re: alfa-PVP
Nieprzeczytany post autor: scr »
Limitbreaker pisze:
sam pewnie wiesz jak zgubne jest przy MDPV dorzucanie "bo może będzie lepiej"
nie wiem w sumie, bo MDPV nigdy nie zażyłem więcej niż 5mg doustnie, a lęki pojawiały się już przy za szybkim dorzuceniu paru mg. ;)

właśnie skończył mi się kryształowy worek ;) mam bardzo mieszane uczucia co do tej substancji. z jednej strony piękna rzecz, motywacja/kreatywność, chociaż tutaj te kryształy nie miały takiej mocy jak słabsze sorty (WTF?). ale jednak MDPV to to zdecydowanie nie jest i łatwo polecieć w nierobienie tego co trzeba. no a z drugiej strony... odrywa od rzeczywistości totalnie i za łatwo w to odlecieć. ot zaćpać się i mieć wszystko w dupie. a same zwidy/"uczucie" przebywania w jakimś alternatywnym świecie... nie wiem jak to opisać, troszkę podobne do jednego z elementów ketaminy i mxe (pewnie wskutek działania jako DRI). no kurde, w sumie trochę jak odjechany psychodelik. lubię to ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 7 / 0
siema. Ile trwa pychoza po spozyciu 200mg alfyPVP w ciagu dobry bez tollerancji ? a przedewszystkim kiedy zrenice mi sie zmniejsza chocby troche do chuja :/
  • 1987 / 106 / 0
Re: alfa-PVP
Nieprzeczytany post autor: scr »
musisz się przespać ;) to odpuści sporo. na taką sytuację polecam zbijającą dawkę giebla... choć to nienajlepsze wyjście.
a tak ogólnie to wg mnie raczej krótko trzyma, ale sen to podstawa przy takich paranojach.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 7 / 0
hehe psychoza sama zeszła jak zmniejszylem dawki i juz 60 godzine na tym jade.
  • 869 / 15 / 0
a jak u Ciebie z jedzeniem oraz przyjmowaniem płynów na a-pvp? :) Jak się czujesz, kiedy planujesz zrobić stop?

pytam, bo a-pvp, wydaje mi się, że jest chyba najbardziej wyniszczającym stymulantem. Boję się tego zamawiać już:D
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 2334 / 9 / 0
MDPV jest gorsze. To taka nieco bardziej cywilizowana wersja tego gówna. Ja np. po przerobieniu jakichś 200-300mg przez kilkanaście godzin mogłem jeśc bez większych problemów. Fizycznie zniósłbym jeszcze trochę, ale psychika zaczęła mi tworzyc dziwne rzeczy.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 984 / 5 / 0
jak się jakiegoś słowotoku dorobię skrobnę Wam tr'a z 90-kilku godzin bez snuna a-pvp (głównie na tym - mój niechlubny rekord), @blablab: też mi się wydawało że to takie "lżejsze" mdpv, ale przy takim stosunku potencji związku chemicznego do ceny detalicznej nie ma to znaczenia.
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 2 razy.
głupio wyszło...
  • 1199 / 7 / 0
nie no alfa-pvp jset spoko jesli chcesz z zwiekszonąwydajnoscia umysłową funkcjonowac przed luzszy okres czasu. Trzeba tylko BARDZO OSTROZNIE z dawkowaniem.

03 lis 2012, 22:25 / scalono - surv

Hmmm. No to teraz nie wiem co jest 5. Do 60 godziny ciagu z alfa uwazalem ze efekty nie byly warte skutkow ubczonych. Teraz mijaja 72 godzin more or less. Przyjebalem sporą kreskę.... i zajebiste podniesienie nastroju, kreatywnosc, 10 krotnie mniejszy niz na poczatku wjazd na serce, zamiast 1 godziny dziala 2. Widoczkie wraz z wzrostem tollerancji organizm przyzwyczail sie do alfy co zmniejszylo skutki uboczne ale to przeczy chyba polepszeniu dzialania.
  • 1 / / 0
powiem tak . wielu tu pisze bajki . lub dostaje nie taie paczki jak powinny być . od miesiąca nie biore alfy . powiem że mi tego brakuje . miałem ją w kapsułkach po pół grama . i wiem o tym co nie co -to tak są dwa kolory biały i żółty nie wiem czemu tak ale są w tej samej cenie . żółty zabija 2 tygodnie na tym łatałem . biały też ok lecz słabszy . ją na ten moment aby mieć mamie muszę zarzyc ok o.25 grama inni znajomi po 3cm kreskę skaczą po lampie działa ok 5 godzin nam zawsze oczy opuchniete jestem wszędzie naraz poprawia mi się nastrój w łóżku ogień ogień . lecz nam problem ktoś wie jak lub co kupić by w danym momencie od razu iść spać ? i czy wam też nie chce się jeść ? . .
  • 46 / 1 / 0
Ja efekt braku zwał zuważyłem juz przy MDPV gdy po długim ciągu mogłem wsysnąć duże ilości iść spać jeść po organizmie w ogóle nic negatywnego już nie odczuwałem a po jakimś czasie nawet paranoja zanikła. %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.