Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 44 / 3 / 0
Chce zebyscie pisali w tym temacie co wam daje najlepszego kopa/powera, motywacje i checi do dzialania. Piszcie jakie bierzecie leki/suplementy i mixy ktore wam najlepiej pomagaly. Ja aktualnie 2gi tydzien na fluo 20mg/d o od dzis dorzucam l-tyrozyne i poki co bardzo kiepsko z ta motywacja.
http://www.gielda.bai.pl/?motoryzacja=ogloszenia&id=377
  • 179 / 3 / 0
na zahamowanie psychoruchowe dają iMAO. Jak nie dadzą to SNRI. Ale poczekaj na fluo. Ja jestem na fluo ponad miesiąc i zaczyna chyba działać (chociaż za dużo klonów biorę((ale gdy zniknie senność to klony nawet pobudzają ale to już inna bajka)) a jak źle się będziesz czuł to może na dopaminę. Są jeszcze TLPD z aktywujących to Anafranil (klomipramina). Jesteś chory czy chcesz się pobawić?
  • 250 / 1 / 0
JA sie chce pobawic. Chce sobie skoncentrowac czas wakacji. Zrobic na nich tyle rzeczy jakby trwaly 2 razy dluzej. Czekam na piracetam z Czech :-) Napisze jak bylo :-)
  • 122 / 4 / 0
Sulpiryd jest niezły.
  • 20 / 1 / 0
działa prawie jak nandrolon ten sulpiryd

prolaktyna ostro w góre, o seksie zapomnij
  • 87 / 3 / 0
bupropion( np. wellbutrinXR 300mg) dla mnie bardzo dobry motywator dodaje energii, praktycznie bez żadnych efektów ubocznych. Lekkie pobudzenie utrzymuje się mi po nim przez większość dnia, czuje się cały czas jak bym przed momentem walnął sobie kawę. Nie ma poczucia odrealnienia, gonitwy myśli jak po fecie czy krówce, ani żadnego zejścia. Jak się bierze zgodnie z zaleceniami czyli z raz dziennie jedną tabletkę to w pewnym momencie przestaje rosnąć tolerka duży plus jak dla mnie. Jeśli potrzebujesz mocniejszego pobudzenia to wystarczy pogryź tabletkę tylko wtedy nie działa ona przez cały dzień i jest więcej nieprzyjemnych efektów. Jednak i tak są niczym przy tych które towarzyszą białemu. Jak to nie da rady to MDPV, tylko musisz wiedzieć w którym rc kupić bo jakościowo bardzo jest różnie. Jak byś się zdecydował do napisz do mnie. Powiem Ci gdzie jak dotąd kupiłem najlepsze.
  • 1033 / 7 / 0
@Kvujon
Piracetam do motywowania się nie nadaje. :finger: On służy do:
-Podbijania działania fenyloetyloamin,
- Poprawiania efektów nauki,
- Leczenia(np. pacjentów po udarze)
Do poprawienia motywacji polecam bat i poganiacza. %-D
  • 641 / 16 / 0
Leguś sądzisz że MDPV jest mniej "sajdotwórczym" stymulantem niż np. metylon (który jest także empatogenem), a zastanawiam się nad MDPV lub metylonem, ale nie chciałbym mieć problemów ze zdrowiem jak niektórzy mieli po mefie (mocz zielony i tego typu efekty specjalne). W który z nich warto zainwestować aby poczuć lekką (nie chamską) stymulację z nutą przyjazności do świata, nie po to by się zajebać jak świnia i być nakręcony tylko by przez dłuższy okres czasu mieć zwiększoną chęć do działania (pracy, załatwiania spraw na mieście, i codziennych czynności).
  • 1558 / 18 / 0
Ja czytam książkę o motywacji.
"McGinnis Alan Loy - Sztuka motywacji"
  • 361 / 13 / 0
%-D )!
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2015 przez 666, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.