Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Tak jak w temacie, czy często macie do czynienia z agresywnymi zachowaniami ludzi tylko dlatego, że jesteście naćpani?

Mi się zdarzyło parę razy, głównie w klubach, a nic nikomu nie zrobiłem. Ot było po mnie bardzo widać, że coś zażyłem ;)
  • 140 / / 0
W zwykłym klubie będąc pod widocznym wpływem fetki spotkałem się raczej ze zrozumieniem, a nawet sympatią, kilkoro ludzi unosiło kciuki do góry widząc moją energię i wyjebane gały :) w klubie typowo ćpuńskim ludzie pytali na czym jadę, bywało, że proponowali barter.

Wychodząc obejrzeć nadwiślański świt ze skwaszoną ekipą mieliśmy wymianę zdań z jakimś eloziomkiem wracającym z imprezy, w trakcie rozmowy powiedzieliśmy mu o zarzuconym kwasie, typ posmęcił coś w stylu "chłopaki nie bawcie się w to, zajarajcie se lepiej" ale żadnej spiny nie było
  • 190 / 6 / 0
Nigdy mnie to nie spotkało, co najwyżej więcej chłopaków zaczepiało, ale po LSD czy MDMA się ma takie piękne oczy i tak ślicznie wygląda, ze nic dziwnego ;)
  • 95 / / 0
Często jest mi dane widzieć przerażenie w oczach osób współtowarzyszących po przypadkowym nawiązaniu kontaktu wzrokowego. Jako, że nie lubię być automatycznie kierowany na margines społeczny odpuściłem sobie wojaże w klubach po substancjach, które strasznie wychodzą na 'zewnątrz'
  • 232 / 6 / 0
W pewnych psychiatrycznych kręgach spotkałam się z ogromną agresją (ludzie ćpający psychotropy kontra ja),
nic mruknąć nie mogę, bo zaraz alarm się włącza... jak sobie zażartowałam, że fajnie by było mieć wytwórnię płyt i do niektórych dołączać kwasa dla lepszego odbioru muzyki to mnie tak zhejtowano, że masakra. Żartu o MDMA u dentysty tez nie skumali.
Od razu hejt, bo przecież to mnie popierdoliło, że ciągle o jednym myślę.

"Głupotą jest bać się tego, czego nie można uniknąć"
P. Syrus

• 680 / 43 / 0
agresji nie doświadczyłam ale paru znajomych odsunęło się, no cóż.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 2372 / 56 / 0
Pewnego razu, będąc na Śląsku, kuzynka miała dość różnorodną ekipę: od punków, po normalnych, przez oi!, no szeroki zarys. Już po podchmieleniu podbiłem do Oi!owca, który z nami siedział, aby mi ogarnął worka palenia, a ten zaczął z kilkoma jakieś przyśpiewki o tym, że "zabiją ćpuna". Całe szczęście żartowali, ale prosił, aby następnym razem nei pytać Oi!owca o dragi. :-D
Nie polecam.
Fajne szelki mają.

@dół
Bo nie jest tró ojowcem. ;) Prawdziwy by Ci najebał.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 232 / 6 / 0
tia, bo oi!owce to takie porządne chłopaki...
znam kilku, jeden z nich mi ogarnia palenie.

"Głupotą jest bać się tego, czego nie można uniknąć"
P. Syrus

• 657 / 7 / 0
Ostatnio na imprezie pale lufe, wchodzi mi kwas a zza pleców dochodzą mnie głosy rozmowy jakiejś grupy: "Ej stary uspokuj sie, nie rob przypalu!" "Kurwa, dojebie ćpuna pierdolonego!". Myslalem ze to jakies dresy szukaja dymu, odwracam sie a tam jacyś luźni goście, zapewne sami zbakani. Nie wiem czy sie przeslyszalem, ale napewno zaskoczylem. Tak więc wszystko zalezy od wlasnego nastawiania
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 316 / 0
hipollek pisze:
Pewnego razu, będąc na Śląsku, kuzynka miała dość różnorodną ekipę: od punków, po normalnych, przez oi!, no szeroki zarys. Już po podchmieleniu podbiłem do Oi!owca, który z nami siedział, aby mi ogarnął worka palenia, a ten zaczął z kilkoma jakieś przyśpiewki o tym, że "zabiją ćpuna". Całe szczęście żartowali, ale prosił, aby następnym razem nei pytać Oi!owca o dragi. :-D
Nie polecam.
Fajne szelki mają.

@dół
Bo nie jest tró ojowcem. ;) Prawdziwy by Ci najebał.
"narkomanska kurwo, wbije ci noz w plecy" :gun: ? czy "narkomanskie scierwo. spoleczenstwa cien, zamknac do obozu, albo wyciac w pien" ? :gun:

a i w tych kregach hr jest znany, luknijcie na kawalek Prawy Prosty - Narkomanska Moda w tekscie "...hiperrealna propaganda w polskiej sieci, aby mogly czytac je polskie dzieci" czy jakos tak %-D
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.