Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2801 / 360 / 0
A ile dziennie bierzesz 9mbc ? Bo mam zamiar zacząć brać 9mbc ?
  • 1298 / 258 / 0
15mg
Jakbym wykopał skarb to brałbym może 2 razy tyle.
Więcej nie znaczy lepsze działanie, ale akurat przy tym preparacie moszna %-D
  • 75 / 22 / 0
Dzisiaj wziąłem jedną dawkę na próbę 10mg ale tym razem podjęzykowo a nie oralnie. Pieczenie bardzo nieprzyjemne i utrzymuje się przez długi czas. Pobudzająco chyba jakoś za bardzo nie działa bo poszedłem spać na 4h po pracy. Na razie sprawdzam czy wystąpią jakieś negatywne efekty związane z przekształceniem tego związku w 2,9-dimetylbetakarboliną która jest silną neurotoksyną działającą na neurony dopaminergiczne.
  • 6 / / 0
Z USA można zamówić jako suplement? Czy przypał? A może w EU jest jakiś sprawdzony dostawca?
  • 311 / 53 / 0
Czy jako inhibitor MAO-b nadaje się do użycia w miksie z PEA(fenyloetyloaminą)?
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2922 / 1588 / 34
Tak dawka jednak jest indywidualna. Nie tylko MAO B blokuję ale MAO A oraz zwiększa produkcję dopaminy z tyrozyny po 10 dniach.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 311 / 53 / 0
@AnnaS

To z teorii czy również z praktyki? Jeśli to drugie to jakie dawkę jednego i drugiego, czas trwania, efekty?
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 955 / 174 / 0
Czy można to łączyć z ssri ewentualnie tianeptyną??
  • 955 / 174 / 0
Krótka aktualizacja: efekt mao-a jest na tyle silny, że w połączeniu z ssris powoduje objawy zespołu serotoninowego.
  • 11 / / 0
Ja po kilku dniach stosowania obudziłem się w nocy z halunami i dość mocnymi wizualami :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?