Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2766 / 357 / 0
A ile dziennie bierzesz 9mbc ? Bo mam zamiar zacząć brać 9mbc ?
  • 1295 / 253 / 0
15mg
Jakbym wykopał skarb to brałbym może 2 razy tyle.
Więcej nie znaczy lepsze działanie, ale akurat przy tym preparacie moszna %-D
  • 75 / 22 / 0
Dzisiaj wziąłem jedną dawkę na próbę 10mg ale tym razem podjęzykowo a nie oralnie. Pieczenie bardzo nieprzyjemne i utrzymuje się przez długi czas. Pobudzająco chyba jakoś za bardzo nie działa bo poszedłem spać na 4h po pracy. Na razie sprawdzam czy wystąpią jakieś negatywne efekty związane z przekształceniem tego związku w 2,9-dimetylbetakarboliną która jest silną neurotoksyną działającą na neurony dopaminergiczne.
  • 6 / / 0
Z USA można zamówić jako suplement? Czy przypał? A może w EU jest jakiś sprawdzony dostawca?
  • 311 / 53 / 0
Czy jako inhibitor MAO-b nadaje się do użycia w miksie z PEA(fenyloetyloaminą)?
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2853 / 1572 / 34
Tak dawka jednak jest indywidualna. Nie tylko MAO B blokuję ale MAO A oraz zwiększa produkcję dopaminy z tyrozyny po 10 dniach.
zanthoxylum acanthopodium orginalny z dziko rosnących roślin z północnej Sumatry z wysiewu nasion ale przez ptaki nie jakiegoś tam wypalania odrostów czy nasion preparowanych przez ludzi.
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
  • 311 / 53 / 0
@AnnaS

To z teorii czy również z praktyki? Jeśli to drugie to jakie dawkę jednego i drugiego, czas trwania, efekty?
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 936 / 168 / 0
Czy można to łączyć z ssri ewentualnie tianeptyną??
  • 936 / 168 / 0
Krótka aktualizacja: efekt mao-a jest na tyle silny, że w połączeniu z ssris powoduje objawy zespołu serotoninowego.
  • 11 / / 0
Ja po kilku dniach stosowania obudziłem się w nocy z halunami i dość mocnymi wizualami :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni

Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.

Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.