Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2806 / 362 / 0
A ile dziennie bierzesz 9mbc ? Bo mam zamiar zacząć brać 9mbc ?
  • 1298 / 258 / 0
15mg
Jakbym wykopał skarb to brałbym może 2 razy tyle.
Więcej nie znaczy lepsze działanie, ale akurat przy tym preparacie moszna %-D
  • 75 / 22 / 0
Dzisiaj wziąłem jedną dawkę na próbę 10mg ale tym razem podjęzykowo a nie oralnie. Pieczenie bardzo nieprzyjemne i utrzymuje się przez długi czas. Pobudzająco chyba jakoś za bardzo nie działa bo poszedłem spać na 4h po pracy. Na razie sprawdzam czy wystąpią jakieś negatywne efekty związane z przekształceniem tego związku w 2,9-dimetylbetakarboliną która jest silną neurotoksyną działającą na neurony dopaminergiczne.
  • 6 / / 0
Z USA można zamówić jako suplement? Czy przypał? A może w EU jest jakiś sprawdzony dostawca?
  • 311 / 53 / 0
Czy jako inhibitor MAO-b nadaje się do użycia w miksie z PEA(fenyloetyloaminą)?
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2935 / 1592 / 35
Tak dawka jednak jest indywidualna. Nie tylko MAO B blokuję ale MAO A oraz zwiększa produkcję dopaminy z tyrozyny po 10 dniach.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 311 / 53 / 0
@AnnaS

To z teorii czy również z praktyki? Jeśli to drugie to jakie dawkę jednego i drugiego, czas trwania, efekty?
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 958 / 175 / 0
Czy można to łączyć z ssri ewentualnie tianeptyną??
  • 958 / 175 / 0
Krótka aktualizacja: efekt mao-a jest na tyle silny, że w połączeniu z ssris powoduje objawy zespołu serotoninowego.
  • 11 / / 0
Ja po kilku dniach stosowania obudziłem się w nocy z halunami i dość mocnymi wizualami :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.