Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 367 / 0
A ile dziennie bierzesz 9mbc ? Bo mam zamiar zacząć brać 9mbc ?
  • 1341 / 269 / 0
15mg
Jakbym wykopał skarb to brałbym może 2 razy tyle.
Więcej nie znaczy lepsze działanie, ale akurat przy tym preparacie moszna %-D
  • 75 / 23 / 0
Dzisiaj wziąłem jedną dawkę na próbę 10mg ale tym razem podjęzykowo a nie oralnie. Pieczenie bardzo nieprzyjemne i utrzymuje się przez długi czas. Pobudzająco chyba jakoś za bardzo nie działa bo poszedłem spać na 4h po pracy. Na razie sprawdzam czy wystąpią jakieś negatywne efekty związane z przekształceniem tego związku w 2,9-dimetylbetakarboliną która jest silną neurotoksyną działającą na neurony dopaminergiczne.
  • 6 / / 0
Z USA można zamówić jako suplement? Czy przypał? A może w EU jest jakiś sprawdzony dostawca?
  • 311 / 54 / 0
Czy jako inhibitor MAO-b nadaje się do użycia w miksie z PEA(fenyloetyloaminą)?
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2990 / 1652 / 35
Tak dawka jednak jest indywidualna. Nie tylko MAO B blokuję ale MAO A oraz zwiększa produkcję dopaminy z tyrozyny po 10 dniach.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 54 / 0
@AnnaS

To z teorii czy również z praktyki? Jeśli to drugie to jakie dawkę jednego i drugiego, czas trwania, efekty?
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 999 / 183 / 0
Czy można to łączyć z ssri ewentualnie tianeptyną??
  • 999 / 183 / 0
Krótka aktualizacja: efekt mao-a jest na tyle silny, że w połączeniu z ssris powoduje objawy zespołu serotoninowego.
  • 11 / / 0
Ja po kilku dniach stosowania obudziłem się w nocy z halunami i dość mocnymi wizualami :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.