Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 395 / 36 / 0
jak libido po tym?
  • 605 / 90 / 0
Mnie idzie w górę.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 2897 / 619 / 10
Mam trochę tego specyfiku w białym prochu, w jakie powinienem celować dawki? Bezpiecznie i warto zmiksować to z 3-CMC?

Scalono | 909

Dobra, poradziłem sobie jakoś sam. Przrobiłem razem około 300mg sniffem, słaby związek, nawet tak w nos nie piekło, za to zjazd >w porównaniu< do fazy mocny. Nie warto :-/
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1887 / 204 / 0
To gówno tylko do czyszczenia kibla się nadaję
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 605 / 90 / 0
10 lipca 2017LiquidStranger pisze:
To gówno tylko do czyszczenia kibla się nadaję
I nawet nieźle likwiduje kamień.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 1887 / 204 / 0
Zajebiście

Polecam kamienie koloru niebieskiego, zajebistej barwy i połysku muszli nadają
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 594 / 36 / 0
wlasnie jeblem nieokreslona ilosc (ok. 100mg) p.r
nic wielkiego, tylko zmeczenie zeszło.
dobrze że dostalem to jako sampel do zamówienia, już 4MPD lepsze było bo przynajmniej bylo czuc jakies dzialanie
  • 16 / 1 / 0
kolejna po pv-4 kompletnie beznadzieja substancja, najpierw poszło 30mg, ale jako, że nie czulem działania to dorzuciłem 50mg. jedyne efekty to lekka stymulacja, poddenerwowanie, lekkie paranoje, w zasadzie same negatywne efekty, mam jeszcze trochę sampla to ewentualnie spróbuję go z czymś zmiksować. jako że nie chciałem, żeby się skonczyło jak z pv-4 dorzucilem bk-ebdp które trochę poprawiło sytuację
  • 3406 / 536 / 0
Testuje mam 0.5 no już nie cały, z nocy z 3cmc byłem na benzo za mocno, rano z 5-6 małych sniffów - odżyłem mega, jak na razie w tym przedziale dawkowania nie ma mega euforii czy tam innych fajerwerków, ale to dobrze, zajebista koncentracja i skupienie, chęci do robienia czegoś. Sniff wchodzi bardzo łagodnie, spływ również. Nie wiem o czym pisano wcześniej - ale to może być winna innego sortu.

Jak na razie zero schiz jak to bywa w tej grupie, ale jeszcze przeprowadzę testy bez podkładu benzo.

Jeśli tak będzie działać, to będzie topowy stymulant, jest to NDRI także nie wywala full dopaminy co kończy się wiadomo jak :gun:

Po udanych próbach uznam że będzie to lepsze od testowanych moich stimów, tj nep, hexen, PV-4, iph, 4f-MPH, mexedron, MDPHP, efylon itp.

Dam na pewno szansę nie raz temu związkowi.

Scalono | 909

Zjadłem już 0.5g, źrenice jak 5zł, ale jakoś czuję się jakbym zapalił kannabinoida lub inny psychodelik... w sumie to może wczorajsza 3ka i benzo ma wpływ na taki incydent.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 2897 / 619 / 10
No nie wiem stary, zważając na poprzednie opinie na temat tego związku to albo trafiłeś - jako jeden z niewielu - na coś aktywnego, albo dostałeś coś innego niż 4CL-PVP
Uważaj na siebie :-/
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.