Ortografia. | Marlboro
mochi7 pisze:Nie wiem po czym. Czy po tym, czy po hexie, ale miałam wielkie oczy. Jak ktoś to zobaczył to sie powiesze. Poszłam do ludzi i dopiero wtedy, na zejściu mi je wyjebało, i trzyma. Wiecie po którym to? Wszyscy się na mnie gapili jak na obłąkańca, nawet słyszłam jak mówili"....to widać" -między sobą. Było w tym pomieszczeniu ciemno, a w ciemnym to jest masakra, w słońcu jeszcze jakoś. Nie wiem co zrobić, a jak gdzieś doniosą?
mochi7 pisze:Poszłam do ludzi i dopiero wtedy, na zejściu mi je wyjebało, i trzyma. Wiecie po którym to? Wszyscy się na mnie gapili jak na obłąkańca, nawet słyszłam jak mówili"....to widać" -między sobą.
Polecałbym koleżance zwrócić uwagę na jeszcze jedną ewentualność. Na co dzień jestem człowiekiem zdrowym. Posiadam niekrótki staż korzystania ze stymulantów, przy czym nigdy nie robiłem tego w długich ciągach. Do niedawna miałem za sobą wyłącznie jedną psychozę, którą krótko przedstawiłem w wątku o A-PVP. Natomiast ta, której uświadczyłem po niemałym, aczkolwiek rozsądnym dawkowaniu 4-F-MPH swoim realizmem przebiła poprzednią 10-krotnie. W każdym razie, sugeruję wziąć moje doświadczenie pod uwagę nie tylko mochi7 (mam na myśli oczywiście to, że nie koniecznie naprawdę ktoś mówił "to widać" :) ), ale także dowolnemu innemu użytkownikowi opisywanej substancji.
[Faust] pisze:.
W takim przypadku łączenie 4-F-MPH z SSRI byłoby lekko niebezpieczne?
Jak ktoś jest ogarnięty w temacie i mogłby pomóc, to pisać.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Policjanci zlikwidowali laboratorium mefedronu w Otwocku
Otwoccy policjanci w tym roku zlikwidowali już trzecie laboratorium produkujące „białą śmierć”. Tym razem policjanci zlokalizowali laboratorium na tyłach jednej z otwockich posesji. Mundurowi zatrzymali 48-latka podejrzanego o prowadzenie pojazdu pod wpływem środków odurzających, posiadanie oraz wytwarzanie znacznych ilości środków odurzających. Policjanci zabezpieczyli mefedron, 4-CMC, oraz 140 litrów 4-metylopropiofenolu. Podejrzany na wniosek Prokuratury Rejonowej w Otwocku trafił na 3 miesiące do aresztu. Grozi mu kara do 20 lat pozbawienia wolności. W sprawie prowadzone jest śledztwo przez Prokuraturę Rejonową w Otwocku.
Zmiany w mózgu u użytkowników marihuany mogą wynikać z innych czynników, twierdzą naukowcy
W miarę jak marihuana zyskuje popularność zarówno w celach medycznych, jak i rekreacyjnych, rośnie potrzeba zrozumienia jej długofalowego wpływu na zdrowie, szczególnie na strukturę i funkcje mózgu. Najnowsze badanie opublikowane w czasopiśmie BMJ Mental Health rzuca światło na tę kwestię, sugerując, że zmiany w mózgu związane z marihuaną mogą nie mieć charakteru przyczynowego. To odkrycie otwiera nowe wątpliwości dotyczące wpływu marihuany na zdrowie, które mogą być kluczowe dla dalszego kształtowania polityki zdrowotnej.
Stał bez spodni, zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę
Do niecodziennej sytuacji doszło na Pradze-Południe. Strażnicy miejscy patrolujący dzielnicę dostrzegli mężczyznę, któremu brakowało dolnej części garderoby. Okazało się, że zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę.