Ortografia. | Marlboro
mochi7 pisze:Nie wiem po czym. Czy po tym, czy po hexie, ale miałam wielkie oczy. Jak ktoś to zobaczył to sie powiesze. Poszłam do ludzi i dopiero wtedy, na zejściu mi je wyjebało, i trzyma. Wiecie po którym to? Wszyscy się na mnie gapili jak na obłąkańca, nawet słyszłam jak mówili"....to widać" -między sobą. Było w tym pomieszczeniu ciemno, a w ciemnym to jest masakra, w słońcu jeszcze jakoś. Nie wiem co zrobić, a jak gdzieś doniosą?
mochi7 pisze:Poszłam do ludzi i dopiero wtedy, na zejściu mi je wyjebało, i trzyma. Wiecie po którym to? Wszyscy się na mnie gapili jak na obłąkańca, nawet słyszłam jak mówili"....to widać" -między sobą.
Polecałbym koleżance zwrócić uwagę na jeszcze jedną ewentualność. Na co dzień jestem człowiekiem zdrowym. Posiadam niekrótki staż korzystania ze stymulantów, przy czym nigdy nie robiłem tego w długich ciągach. Do niedawna miałem za sobą wyłącznie jedną psychozę, którą krótko przedstawiłem w wątku o A-PVP. Natomiast ta, której uświadczyłem po niemałym, aczkolwiek rozsądnym dawkowaniu 4-F-MPH swoim realizmem przebiła poprzednią 10-krotnie. W każdym razie, sugeruję wziąć moje doświadczenie pod uwagę nie tylko mochi7 (mam na myśli oczywiście to, że nie koniecznie naprawdę ktoś mówił "to widać" :) ), ale także dowolnemu innemu użytkownikowi opisywanej substancji.
[Faust] pisze:.
W takim przypadku łączenie 4-F-MPH z SSRI byłoby lekko niebezpieczne?
Jak ktoś jest ogarnięty w temacie i mogłby pomóc, to pisać.
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona
Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.
Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego
Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.
Kilkanaście tysięcy butelek wina i 270 kilogramów marihuany
Trzy osoby podejrzane o przemyt ponad 270 kilogramów narkotyków ujęli wielkopolscy policjanci - podała we wtorek KWP w Poznaniu. Szacunkowa wartość przejętych narkotyków to 12 mln zł.