Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 107 / / 0
Prawdopodobnie nie - tak wyglądały zanieczyszczone sorty o nieporównywalnie gorszym działaniu, wszystkie dobre wyglądały tak jak ten po prawej.
tonaprawdejajestem@tutanota.com
  • 9302 / 1809 / 2
ja tylko dla scislosci przypomne.
O zrodlach dyskutujemy w dziale s+.
Nie tyczy sie to biezacych postow, ale srednio raz na strone trzeba to przypominac
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1174 / 19 / 15
4F-MPH is real and legit and the picture is correct it is around 98,3% pure (...) we determine the purity not ourselves. We send a sample to the lab and they provide us with the information.
Rzeczywiście. Dawno tego nie czułem...... ^_^
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 15 / 0
Udzielałem się w tym temacie jakoś na początku, gdy 4f-MPH dopiero wchodziło na rynek, a kilkanaście osób przecierało szlaki. Wchodzę dzisiaj, a tu niespełna 150 stron. Już wtedy wiedziałem, że ta substancja zrobi furorę. :D
Z tego, co czytałem, teraz na rynku jest jakieś ścierwo zamiast fmph. Natomiast ja na szczęście dysponuję jeszcze gramem starej dobrej czwórki i możliwe, że niedługo będzie mi potrzebna do nauki.
A teraz do rzeczy: od zawsze mam problemy ze snem, jeszcze zanim w ogóle odkryłem substancje psychoaktywne dawno dawno temu, to już je miałem. Na fmph cisnąłem jakieś 1,5 roku; dawki pokroju 5-10 mg 2-3x dziennie. Tolerkę mi wyjebało sporą po roku, więc i dawki były trochę większe, ale nadal poniżej dawek rekreacyjnych. 4f-MPH mimo to robiło mi taką stymulkę, że przy moich problemach ze snem, nie było mowy o śnie. A, że byłem przy okazji w 2,5-rocznym ciąglu gieblowym (xD), to gieblem skutecznie się usypiałem. Ponad miesiąc temu rzuciłem giebla (rozjebał mi gaba kompletnie), odstawiłem wszelkie używki oprócz okazyjnie MDMA i psychodelików, od fmph jestem wolny jakieś 5 m-cy. Liczę, że tolerka spadła trochę. No ale czymś się uśpić muszę. Flubromazolam ma za długi okres półtrwania (następnego dnia chcę być wolny od benzo i uczyć się), kupiłem eti, rozpuściłem w glikolu, ale on jest dla mnie jakiś taki niedojebany - wezmę za mało to odczuwam normalny stan, wezmę ciut więcej, to jak po połówce clonazolamu.
Wcześniej miałem idealny plan dnia: fmph do nauki (5h) - GBL dla odpoczynku (2h) - fmph do nauki (5h) - [...] - GBL (na sen) i koło się zamyka.

Przydałoby się coś krótkodziałającego, żeby wrócić do tego trybu :/ Pomysły?
  • 454 / 39 / 0
Jak rozjebałeś sobie GABA gieblem, to teraz stan na 4f-MPH będzie bardzo, ale to bardzo nieprzyjemny. Mega roztrzęsienie, lekka paranoja, nie ma mowy o skupieniu, stymulacja, która bardziej przypomina wycieńczenie i jeszcze większa bezsenność. Wiem, bo sam się tak załatwiłem i teraz fenidaty mogę spuścić w kiblu, bo o skupieniu nie ma mowy. Plus mieszanie benzo i ndri to nie jest dobre rozwiązanie.
Ale jak już chcesz, to alpra byłaby najlepsza, może spróbuj flualprazolam, który niedawno wprowadził pewien vendor, jeśli nie jesteś w stanie aptecznego ogarnąć.
  • 9302 / 1809 / 2
tutaj macie temat GBL
co-to-znaczy-ze-nastapila-downregulacja ... 30-10.html
Kolejny post tyczacy sie GBL czy innych dragow-warn

Jutro temat wyczyszcze

Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 243 / 7 / 0
EDIT: nie warnowac mnie, zobaczyłem po INFO dopiero xD

[mention]Aurion[/mention] tak z ciekawości - obiektywnie, ile udało Ci się na tym 4-fmph dokonać i jak bardzo jesteś do przodu po tym roku ciągu?

Twój tryb grzania i usypianie się benzo/gieblem może mocno poryć, i to nie jest moje odosobnione zdanie, że sen na GBL benzo nie jest do końca wartościowy. Pytanie tylko jak bardzo jest to równoważne z niewysypianiem się i zaburzeniami związanymi z niewystarczającą ilością snu. https://www.newscientist.com/article/21 ... privation/
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 361 / 15 / 0
06 stycznia 2018jqsxx pisze:
Jak rozjebałeś sobie GABA gieblem, to teraz stan na 4f-MPH będzie bardzo, ale to bardzo nieprzyjemny. Mega roztrzęsienie, lekka paranoja, nie ma mowy o skupieniu, stymulacja, która bardziej przypomina wycieńczenie i jeszcze większa bezsenność. Wiem, bo sam się tak załatwiłem i teraz fenidaty mogę spuścić w kiblu, bo o skupieniu nie ma mowy. Plus mieszanie benzo i ndri to nie jest dobre rozwiązanie.
Ale jak już chcesz, to alpra byłaby najlepsza, może spróbuj flualprazolam, który niedawno wprowadził pewien vendor, jeśli nie jesteś w stanie aptecznego ogarnąć.
Trochę mnie zmartwiłeś swoim postem. :/ Ale masz absolutną rację, bo pamiętam że przez ostatnie 3-4 miesiące gieblowego ciągu, kiedy ze mną już było naprawdę kiepsko, było dokładnie tak, jak to opisujesz. Wrzucałem 4f-MPH, a już po 1,5h mnie kurwica brała, zdekoncentrowany zaczynałem ziewać, czułem się jakbym był styrany po całym dniu i zazwyczaj kończyło się gieblem. Nie chcę dalej ciągnąć benzosowo-gieblowego offtopu, jedynie powiem, że za profilem działania alpry nie przepadam i w tym kierunku na pewno nie pójdę, ale dzięki za radę.

Trochę wplotłem do tego wątku substancji należących do innych grup substancji psychoaktywnych, ale cel - droga moderacjo :) - był taki, aby inni nie powtarzali błędów: po prostu nie powielajcie mojego schematu, który wyżej opisałem, bo zjebiecie sobie działanie substancji należących do tak wspaniałej grupy jaką są fenidaty.
06 stycznia 2018ergoSum pisze:
[mention]Aurion[/mention] tak z ciekawości - obiektywnie, ile udało Ci się na tym 4-fmph dokonać i jak bardzo jesteś do przodu po tym roku ciągu?
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem pytanie, ale dokonałem wszystkiego tego, co sobie zaplanowałem dawno temu, na dodatek dokonałem tego o wiele szybciej niż planowałem i z wynikami znacznie wyższymi niż te, które wziąłem sobie 3 lata temu za cel. Substancje psychoaktywne wydobyły ze mnie chyba nieznane mi dotąd talenty. :-D Ale coś za coś, teraz GABA kompletnie rozjebane.
  • 20 / / 0
@WaWe mam dokładnie ten sam środek co po lewej i muszę stwierdzić, że brak jakiegokolwiek działania w dawce 5-20 mg.

Czy to, że ten sort jest 'zanieczyszony" oznacza, że może się tam znajdować jakaś inna substancja czy po prostu więcej jest jakiegoś wypełniacza czy coś, bo nie wiem czy ryzykować i czy radzicie to wyrzucić?
  • 640 / 118 / 0
[mention]truposz[/mention], zanieczyszczony sort, to zanieczyszczy sort. Po prostu. Nie żeniony, nie mieszany z tynkiem, a z jakichś powodów źle zrobiony w samym labie. I teraz, mogą to być np. inne substancje, które powstały w wyniku źle przeprowadzonych reakcji albo syf, którego chemik powinien się był pozbyć (właśnie oczyścić), a się nie pozbył, bo pewnie już nie żyje etc. itd.

Gdybym miał pewność, że w samarze mam to, co chciałem, ale z dodatkami, próbowałbym oczyszczać acetonem. Poszukaj na forum tematu o czyszczeniu koksu.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.