Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
celuje zatem w trip zaje/10
zrobilem w audacity probke tego jak sie po takim miksie z dodatkiem mj pieprzy odbior dzwieku
tak zeby pokazac jak to dziala jak ktos nie wie
orginal: http://vocaroo.com/i/s0fk0trGi19j
ten sam fragment puszczony przez pare filtrow: http://vocaroo.com/i/s1OkqsyJgpvr
deep space ambient mocno xd
serotoninowy pisze:Ja raz wzialem omylkowo 6mg 25c bez tolerki , wizualnie zmiotlo mnie z powierzchni ziemi, kardioakcje , wazokonstrykcja. Nie polecam .
P.S. Próbowałem szukać w necie jak ktoś brał większe ilości niż 5mg, ale z reguły to przez pomyłkę było jakieś 20 czy 30 - o takich ilościach to nie myślę nawet i było to na zagranicznych forach. Jak trochę poczytałem ten wątek czy inny związany z innymi nbomasami na hyperreal to patrzę, że ludzie niechętnie przekraczają dawkę 2mg i wiele uważa, że to za mocne. Ciekawi mnie skąd takie podejście do tematu?
Why can't you let me go?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.