Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
celuje zatem w trip zaje/10
zrobilem w audacity probke tego jak sie po takim miksie z dodatkiem mj pieprzy odbior dzwieku
tak zeby pokazac jak to dziala jak ktos nie wie
orginal: http://vocaroo.com/i/s0fk0trGi19j
ten sam fragment puszczony przez pare filtrow: http://vocaroo.com/i/s1OkqsyJgpvr
deep space ambient mocno xd
serotoninowy pisze:Ja raz wzialem omylkowo 6mg 25c bez tolerki , wizualnie zmiotlo mnie z powierzchni ziemi, kardioakcje , wazokonstrykcja. Nie polecam .
P.S. Próbowałem szukać w necie jak ktoś brał większe ilości niż 5mg, ale z reguły to przez pomyłkę było jakieś 20 czy 30 - o takich ilościach to nie myślę nawet i było to na zagranicznych forach. Jak trochę poczytałem ten wątek czy inny związany z innymi nbomasami na hyperreal to patrzę, że ludzie niechętnie przekraczają dawkę 2mg i wiele uważa, że to za mocne. Ciekawi mnie skąd takie podejście do tematu?
Why can't you let me go?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.