real123 pisze:Uważajcie na ten syf ,na angielskiej stronie znalazłem opinię o AM 2201 że jest silnie rakotwórczy .
Pokaż linka jakiegoś, razem ponad tone tego przejaralem hahaha
Więc nie chcę żeby po buchu mną miotało :D
Am na początku robiło u mnie nieogary życia. Poza tym byłem po niej w stanie wzruszać się do łez. Paliłem ją kilkanaście razy i dodam jeszcze, że jak zrobi się tolerancja to faza jest po prostu bardzo przyjemna fizycznie i myślowo. Niestety tak krótko trwa. Mimo tego wszystkiego, gdybyś mnie ją teraz poczęstował, chętnie sciagnalbym chemiczną chmurę. Ale paleniu syntetyków na dłuższą metę mówię sobie NIE.
Cecha THC właśnie taka jest
Satif pisze:real123 pisze:Uważajcie na ten syf ,na angielskiej stronie znalazłem opinię o AM 2201 że jest silnie rakotwórczy .
Pokaż linka jakiegoś, razem ponad tone tego przejaralem hahaha
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.