Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
1. Po primo widzę że mam jednego warna. Czy jest możliwość zobaczyć za co go dostałem ?? Poza tym chcialbym wiedzieć ile takich warnów trzeba nagnoić i otrzymać żeby zostać pernametnie zbanowanym?

Z góry dziękuję za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam!!
  • 927 / 289 / 5
Na pierwsze pytanie nie umiem ci odpowiedzieć, nie wiem jaki widok mają zwykli użytkownicy. Owego warna otrzymałeś za znaną ci sprawę z palkrolikiem i nie chodzi o spóźnione podziękowania.
Natomiast co do banów, ban na 72h robi się automatycznie za trzeciego i każdego kolejnego warna. Warn ulega "przedawnieniu", czyli przestaje liczyć się do tych trzech, chyba po trzech miesiącach, ale tak po prawdzie, to nie pamiętam.
Każdy ban dłuższy niż 72h jest nakładany tak jakby niezależnie jak ktoś sobie zasłuży.

Jestem prawie pewien, że dostałeś wiadomość o przyznanym ostrzeżeniu do licznika ale jak mówiłem, pewności nie mam.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 4302 / 698 / 2117
Dodam tylko, że jak wyłapiesz trzy (nawet ten jeden, teraz), to one przedawniają się około 90 dni (jeżeli nic się nie zmieniło). Więc radziłbym uważać, bo tak jak wyżej Detro pisze, każdy kolejny w przypadku posiadania trzech, to 72h odpoczynku.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 6157 / 432 / 12
Tak. 90 dni ważny jest warn.
Trzeci lub następny ważny warn na koncie = 72h ban.

Warny nie sumują się do banów permanentnych – te wystawiane są po rozważeniu postawy użytkownika w sposób "manualny". (Można złapać perma, mając 0 warnów.)

Nie przychodzi PW z wpisanym powodem warna? Wydawało mi się że przychodzi. Moderator ma do wypełnienia takie specjalne okienko, i ten powód jest przesyłany... Tak to powinno wyglądać. 🤔

Większość warnów wystawianych jest na podstawie postów. Postów nie usuwamy, więc prawdopodobnie jest w Śmietniku i powinien być opisany dlaczego został wywalony.

Przypałowe posty są schowane jednak.

Zawsze możesz zwrócić się do admina o wykaz swoich warnów. :korposzczur:
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.