Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 258 / 106 / 0
Ogólnie benzo do dyso nie jest zalecane (ryzyko depresji oddechowej), ale myślę że w układzie dyso + lizer to Ci nie grozi. Zwłaszcza że 50 mg to nie jakaś epicka dawka, z pewnością zmieni charakter tripu ale nie na tyle żeby zdominować. Efekty 1P-LSD będą się wybijały zdecydowanie na pierwszy plan.

PS. Tolerka na 2-FDCK raczej szybko rośnie, radzę nie rozdziewiczać się dzień przed przed planowanym miksem. Daj sobie przynajmniej 3-4 dni przerwy, jeśli nie więcej. I nie radzę zaczynać od IM/IV, bo w tej opcji 100 mg od razu może Cię wysłać w dziurę. A to może zupełnego dysonooba przerosnąć. Lepszy sniff na start, ewentualnie potem możesz spróbować (jeśli nie odrzuca Cię od tej ROA) PR: prawilne 2-FDCK elegancko rozpuszcza się w wodzie, nie trzeba podgrzewać tylko chwilę pomieszać. Nic też nie powinno zapiec w dupalu. Moc większa niż przy sniffie, ale wjazd wolniejszy niż przy IM/IV, co na początku IMO jest bardziej wskazane - zdążysz przyjąć komfortową pozycję (najlepiej w poziomie), odpalić jakąś muzę. Powodzenia!

Jak coś piszę w odniesieniu do sortów 2-FDCK które badałem ponad rok temu. Jak z jakością obecnych to nie wiem, ale już zamówiłem i liczę że przekonam się niedługo na własnej skórze.
Anarchizm, nihilizm, prymitywizm: 3 słowa najlepiej oddające mój światopogląd i moje jestestwo.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
  • 9 / / 0
12 kwietnia 20193eyewideopened pisze:
Wybaczcie, że oznaczam post pod postem.
Kolego próbowałeś nowość? Jest różnica?
Pozdrawiam serdecznie
  • 258 / 106 / 0
@madprofessor

Bez zbędnego pitu pitu, bo w kurwę porobiony jestem 3-MeO-PCP: galaktyczny sort trzyma poziom. A raczej trzymał, niestety kurwa jego blada mać, bo 2g przerobiłem w cugu jakiś (jaki?) czas temu, wylizawszy worek do czysta.

Dawki w przedziale 100 - 300 mg dzień w dzień wieczorami, podbijane marihuanen. Na podkładzie z 3-MeO-PCP. Bajecznie, bez dwóch zdań.
Anarchizm, nihilizm, prymitywizm: 3 słowa najlepiej oddające mój światopogląd i moje jestestwo.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
  • 45 / 5 / 0
W jakie dawki celować PR? Próbowałem wcześniej tylko oral ~250.

---------------

Oczywiście chodzi mi o hole, scal pls

Scalono. taurinnn
  • 220 / 11 / 0
cały czas legalne w Polsce? u Niemców nielegal
  • 2104 / 465 / 37
Tak, w Polsce wciąż legalne.
Lubisz koks?
  • 3145 / 879 / 5
Pytanie - czy też mieliście (tak mi się wydaje) mieszane 2-FDCK o lekkim zapachu mięty? xD
Zamówiłem, bo strasznie tanio było no i nie kopało jakoś wybitnie i ten zapaszek.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 225 / 22 / 0
@up nie spotkałem się.
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 220 / 11 / 0
ktoś to brał będąc na pregabalinie?
  • 150 / 35 / 0
juzjestemgrzeczny pisze:
Pytanie - czy też mieliście (tak mi się wydaje) mieszane 2-FDCK o lekkim zapachu mięty? xD
Zamówiłem, bo strasznie tanio było no i nie kopało jakoś wybitnie i ten zapaszek.
A skąd zamawiałeś? Możesz na priv napsiac bo tu raczej nie można. Od mojego vendora bez zadnego zapachu/aromatu a kopało dość mocno przy małym dawkowaniu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.