Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
ledwo mi sie pisze mam taka jazde(speed + feta) otoz mialem 3 torbe speed, nie wiedzac jak sie dokladnie zazywa przez nos nie zawsze czekalm az wszystko splynie i smarkalem nos nie wiem czy przez to, wzialem 3gieta zostalo ale byly raczej srednie furalem przez ok 20 min od ostatniej kreski m inela z godzina zaburzenia oddechu czyt. ciezko mi sie oddycha i jest to cos jak dyszenie, przyspieszony puls zaczal sie nasilac, jakis pol godziny temu puls coraz bardziej zaczal doskwierac, strasznie mi zimno ledwo co sie moge ruszac reakmi, trudno mi sie pisze na klawiaturze, pikawa napierdala jak pojebana furalem u kumpla i od niego pisze to byl moj pierwszy raz a on wyszedl z psem jak ja furalem, szpital jest jakies 15min z buta
czy to normalne ze tak ciezko mi sie oddycha po wciaganiu (czy jak nie katar nie splynie to speed tez sie dostaje do ciała?)
prosze o pilna odpowiedz
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2009 przez Bix91, łącznie zmieniany 1 raz.
biały murzyn... mów na mnie beniaminie
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
wypierdalaj do szkoły!

ale najpierw do szpitala bo nie wpierdala się tyle spida na raz :/

MOŻESZ ZGINĄĆ SERIO SERIO! Wylew, zawał, chuj wie co jeszcze.

aha, a co to speed + feta? Zawsze myślałam, że to jedno i to samo.

Chociaż ja kiedyś sama wybrnęłam z takich opałów jakie opisujesz ale to było bardzo nie przyjemne doświadczenie i dużo zaryzykowałam ( w sumie pewnie życie ) że nie poszłam na pogotowie.

Gdybyś był bardziej w temacie to pewnie doradzilibyśmy inne medykamenty, które mogą Cię uspokoić ale pewnie nie masz nic odpowiedniego pod ręką i mógłbyś wpierdolić coś co nie pomoże ( aha i NIE WPIERDALAJ żadnych LEKÓW babci chorej na serce i nadciśnienie ani nic na WŁASNĄ RĘKĘ bo sobie zaszkodzisz! )
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2009 przez banshee, łącznie zmieniany 1 raz.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bix91 »
chodzi o oddychanie juz mam tak prawie poltorej godziny i sie nasila powoli bralem mniej wiecej tez tyle temu i o to mi chodzi czy jakbym mial zejs czy juz bym sie przekrecil czy jeszcze nie?
btw. szkole juz koncze a ty jestes starsza ode mnie o rok
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karoleekk »
Kurwa mać. Masz 18 lat, a zachowałeś się jak typowy dzieciak 13lat. ;/

Zapierdalaj do szpitala, i tyle. 3 to za dużo, dużo za dużo! :/
[...] Why don't think you trust
In my self-righteous suicide
I cry when angels deserve to die [...]
  • 1047 / 22 / 0
Nie myśl, że jeśli jeszcze się nie przekręciłeś to już się nie przekręcisz bo to błędne myślenie, coś w końcu od tego zapierdalania Ci wysiądzie i będzie za późno.

Idź do szpitala głuptasie i pamiętaj, że najpierw trzeba na hyperrealu przeczytać ile się czego bierze a później w ogóle tego nie brać!

Jak jesteś pełnoletni to gówno Ci zrobią, powiedz, że nic nie ćpałeś czy coś, że drinki w barze pomyliłeś i teraz nie wiesz co się dzieje.
one two fuck you!

• 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Tak, masz jeszcze czas na zdechćie. Idź do szpitala, poważnie. Wiesz co znaczą zimne kończyny?

Podbijam pytanie, co to znaczy speed + feta?

Udało mu się zarejestrować nawet, jebaniutki :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bix91 »
mam 18 wiec czil nie mialo byc feta + speed tylko plus dupna kosc haszu

nie wiem co znacza zimne konczyny

znacie kogos kto zjechal z brak oddechu i po jakim czasie to bylo? po jakim czasie powinno mi przejsc? do szpitala narazie wolalbym nie bo i tak mam jazdy za palenie haszu i wpierdalanie kwasu

ten kumpel mnie uspokoaja mowi zebym nie szedl bo samo przejdzie
  • 1047 / 22 / 0
znamy duzo takich osob. Jedni zjechali zaraz po zajebaniu a inni umierali pare godzin w meczarniach, innym wydalawalo sie ze jest ok a nagle sie przewracali i juz nie wstawali, czaisz? czaisz zagrozenie?

Ty serio 3 giety bialka wciagnales na raz czy co? bo w chuj niezrozumiale piszesz.

Jak mozna ojebac tyle bialka... ja pierdoleee, bez tolerki. Idz do tego szpitala.

mi przeszlo po ok 4 godzinach walki o kazdy oddech, ale ja nie przedawkowalam tylko bylam w ciagu i na koniec jeszcze cpalam metkata i tez wlasnie palilam trawe ostatniego dnia, do tego duzo stresu. Ale nie sugeruj sie innymi ludzmi bo kazdy jest inny

w ogole jaka mi sie matka teresa wlaczyla ( no, moze nie teresa, ona by co innego napisala :P )
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2009 przez banshee, łącznie zmieniany 1 raz.
one two fuck you!

• 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gR33nZ »
atak paniki, wpierdol benzo, szpital olej, nic ci sie nie stanie. i przestan sie skupiac tak na oddechu bo sie hiperwentylujesz prawdopodobnie... pooddychaj sobie do reklamowki

i nie jedz 3g spida na drugi raz
nie ma mnie dla nikogo.
  • 1047 / 22 / 0
on pewnie nie ma benzo.
one two fuck you!

ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...