Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 886 / 9 / 0
Kwestia czasu pewnie aż ukaże się artykuł w fakcie. Znalazłem raz sztukę haszu w własnych spodniach. Musiałem zapomnieć o niej pewnie.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 825 / 14 / 0
Hahaha znalazłem AFOBAM 0,25 mg - 17 tablet, przeterminowany od 10.2011 z odręcznym napisem na paczce " dla Andrzeja - 1 na noc " . Lek leżał między innymi w rozjebanej reklamówce na dzikim wysypisku koło naszej "miejscówki" .
  • 269 / 4 / 0
150 mg 2C-P z lido wybełtane to tak jak 2 szczurki fety :)
ktos bedzie mial gwiezdnie :D
  • 1196 / 10 / 0
Skąd wiesz, że akurat 150mg, i że akurat 2C-P, i że akurat zmieszane z lidokainą? Tak podpisany bag był? Przynajmniej osoba stratna postarała się o zmniejszenie strat, i brak ewentualnej śmierci osoby zażywającej. Ola Boga, co by się stało, gdyby ktoś to przyjął do nosowo na raz.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1520 / 72 / 0
Mi się wydaje że on te 2cp zgubił a nie znalazł, przecież sam napisał
5zł pisze:
ktos bedzie mial gwiezdnie :D
Ostatnio zmieniony 31 maja 2012 przez Satif, łącznie zmieniany 2 razy.
tekst powyżej =/= prawda
  • 269 / 4 / 0
ktos zgubil 2c-x wiec napisalem ze jezeli ktos niedswiadomy znajdzie to i pomysli ze to nasza polska amfetamina to do konca zycia jej nie zapomni
  • 21 / / 0
Pamietam za stacjonarek :E 6rano zjazd lece po palenie do shopa :E huj na krche niechce dac bo jakis new humman :E
z20min ataku nic nie dalo :E odchodze ile kurwa 5m :E od kolekcjonera :E calutki gramik kosiora :E ale to było pieeekne ojojo
  • 279 / 4 / 0
Przeprowadzilam się do nowego mieszkania i robiąc przegląd kuchennych szuflad, pomiędzy zatęchłymi sztućcami znalazłam kosteczkę haszu :*) Sam Bóg mi ją zesłał, bo byłam na zjeździe, bez grosza i o niczym innym nie marzyłam. Ale jakiś czas później zgubiłam spory worek trawki. Karma.
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 1519 / 20 / 0
alepocotojest pisze:
Przeprowadzilam się do nowego mieszkania i robiąc przegląd kuchennych szuflad, pomiędzy zatęchłymi sztućcami znalazłam kosteczkę haszu :*)
Patrz czy to przypadkiem nie kostka rosołowa %-D
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 279 / 4 / 0
Ważne że klepała %-D
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.