Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zwala, a raczej efekty odstawienne sa ciezkie. Chujowe samopoczucie jest jeszcze do przezycia, gorzej z przypalem z morda. Jest niesamowicie blada, pory ogromne, napuchnieta, ogolnie przypal full.
Alk imo wydluza czas leczenia. Macie jakies sposoby na ta morde? Niby to tylko 3 dni, ale jak mam wygladac jak przecpany narkus to odechciewa mi sie wychodzic z domu. Nawet w osiedlowym sklepie patrza sie jak na stracenca. Macie na to jakis sposob? Oprocz zalania 2ml, zeby kolorki wrocily.
No to zobaczymy jak cpaki sobie radza.
z mojej strony - sen, sen i jeszcze raz sen + wysokowartosciowe jedzonko. Przypuszczam, ze nawet sen wymuszony benzo bylby zajebiscie regeneracyjny porownujac do tego gownianego gblowego.
Po dzisiejszym robię przerwę
Niby to tylko 3 dni, ale jak mam wygladac jak przecpany narkus to odechciewa mi sie wychodzic z domu. Nawet w osiedlowym sklepie patrza sie jak na stracenca.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
3/4 kostki palmy
1 szkl. cukru
6 lyzek mleka
2 kopiaste lyzki kakao
2 szkl. mleka w proszku
3 paczki herbatnikow petit (pokruszyc)
palme, mleko, cukier i kakao rozpuscic, dolac do pokruszonych herbatnikow i dosypac mleka w proszku, poczekac 2-3h az zastygnie.
Najlepiej robic z podwojnej porcji.
Tego dnia nie pilem alkoholu, zmniejszylem troche dzienna dawke giebla, do 12 zamiast 20ml dziennie. W 3h zjadlem z 3 wieksze kawalki takiego bloku, podzerajac po troszeczku, bo to kurewsko slodkie. Zalalem 3 na sen, nim jeszcze weszlo zaczalem medytowac. Zasnalem i obudzilem sie po 7h, wyspany jak nigdy w ciagu gieblowym, w idealnym humorze, morda nie byla spuchnieta i na pewno mniej blada niz zwykle. Objawy abstynencyjne byly w postaci lekkich drgawek. Najprawdopodobniej tegretol oslabil i checi na giebla i niepokoj.
Ogolnie genialna sprawa. Przetestowalem tylko raz, dzisiaj sprobuje ponownie. Dajcie znac jak to Wam wychodzi.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.