...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3 / 2 / 0
04 stycznia 2024WujekMorda pisze:
Stary nikt tutaj nie stara się być chamski a już na pewno nie ja ;) To że ćpunowi się wymsknie jakieś przekleństwo w klejonej na ślinie wypowiedzi to normalka :P :P
@ zalpl życzę Ci jak najlepiej. wierzę w kosmiczne dawki benzo z jakimi się zmagasz i życzę Ci pokonania alkoholizmu oraz MEGAKACY !!
Nie wiem, czy picie raz na miesiąc (średnio) zalicza się pod alkoholizm, bo znam takich co walą codziennie. Co nie zmienia faktu, że upijanie się do nieprzytomności nie jest normalne, nawet jeśli raz na miesiąc :D
  • 2394 / 653 / 0
@ zalpl
Raz na miesiąc można! Nawet do nieprzytomności !! Masz wydany atest!
Ale potem przeżyj tego kaca jak bozia przykazała a nie- świrujesz xD. Skoro nie jesteś Alkoholikiem i męczy Cię kac po czymś takim to co Ty byś zrobił jak by Cię nawiedził kacor po np. miesiącu picia Non Toper??? Chyba byś się musiał odjebać bo wtedy już woda po ogórkach zagryzana kloniszczem nie wiele daje stary. I mówię to jako przestrogę z autopsji niestety : /
  • 5 / / 0
Ja 18 października 2023 postanowiłam wyjść z ciągu alko. Tak mnie telepało że dajta spokój. I wiecie co się stało, przypadkowo jak byłam pijana raz rozsypał mi się alprox i właśnie tego dnia zupełnie przypadkiem znalazłam trzy tabsy alproxu 1mg. Pomogło w hooy od razu. Teraz jeszcze rzucić te jebane leki mi zostało i będę wolna. Jedno jest pewne - po ostrym ciągu w którym się nie mixowało alko z benzo to benzo na zakonczenie ciągu jest zajebiste i zdradliwe jednocześnie. Ciesze się przynajmniej, że nie pije.
Uwaga! Użytkownik AriaStark nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2807 / 362 / 0
Jeśli chodzi o kaca to NAC pomoże w dużych dawkach i jeszcze kilka supli bylo by pomocnych
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.