twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Pisze ten post po raz drugi bo mi go ktos wczesniej wyzucil, ale do rzeczy, a rzecz jest straszna"
posadziel sobie pare Early pearl, durbana, rudealisa skunka, oraz par nieznanych mi odmian.
Zrobilem to wedle starej metody, do ziemi, i na 24h fotoperiodu w szafie, jednej drugiej jak juz sie rozrosly, ale problem caly w tym ze po 1,5 m-ca, wszystkie mi wypuscily pre flowery a niektore pokazaly jajeczka te meskie, i nie wiem czy sie nie tworza kwiaty, no i caly problem w tym ze one mialy byc matecznikami na out door, i dlatego byly 3mane na 24, i nie wiem jakim cudem one mogly zakwitnac, prosze pomozcie mi to wyjasnic, to ze juz i tak z matecznikami pozamiatane tojuz wiem i odpalime juz na niktore hpsa, ale frapuje mnie ten problem DLACZEGO?
Nawet klony ledwo co ukorzenione zaczely kwitnac, co to za pogrom, czy jest cos o czym nie wiem na temat kwitnienia? Pozdrowienia dla Farmerow z calej polski
Ostatnio zmieniony 28 marca 2006 przez Wielki Elektronik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: blad formatowania
Uwaga! Użytkownik FarmerFromWood nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Siema :] Rudealis skunk zakwitnie na 24. Reszta po pewnym czasie na wegu pokazuje preflowery ale zakwitnąć to już nie dadzą rady :) Nie przejmuj się.
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 6 / / 0
No niestety, nie moge sie nie martwic , jestem zmuszony widziec to na wlasne oczy i nie wiem dlaczego tak sie stalo ale sie stalo, pojawily sie kuleczki u meskich a u damskiej jednej juz topa na wierzcholku rosnie, pozostaje mi tylko hps im wlaczyc i czekac co z niespodzianka mnie jeszcze czeka. A wlasnie rudalis skunk wypuscil tylko pre wiec o niego sie nie martwie za to durban pokazal te kulki i to nie jeden durban a 3 :( no i bede musial znowu nasionka zamawiac, ehhh :(, ale dzieki
Uwaga! Użytkownik FarmerFromWood nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
hehehe powinnes sie cieszyc ze juz znasz plec konopki. wywal facetow z kobitek porob klony i dawaj na out. nawet jak beda kwitly dalej to po wysadzeniu na dwor wroca do vega.

pzdr.
Uwaga! Użytkownik GreenBoy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
No jakby nie patrzec to masz racje, ale ja juz nie wierze tak w te prawa natury, bo w co mozna wierzyc jak tu kwitna na 24 ale spoksik meskie z urwanymi jajami stoja na stole i ozdabiaja, a damskie wlasnie tak zrobie, jeszcze dwa trzy tygodnie i mysle ze bedziemy wszyscy mogli sadzic :D, ach co to bedzie za rok :).... Kolejny rok z zycia farmera rowerzysty i czolowego palacza St. Maria Pozdrawiam

- a no i oczywiscie czesc juz pod HPSem stoi poaginana
  • 144 / / 0
czasami pod 24h tak jest.....
Uwaga! Użytkownik WeedTime nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
WeedTime slyszales cos o kwitnieeniu na 24? z jakiego to powodu, albo wiesz cos gdzie mozna to przeczytac, no bo strasznie mnie zaciekawilo co sie stalo. Wiem ze cofnac sie nie da ale moze da sie zabezpieczyc przed takimi rzeczami na przyszlosc. Pozdr.
  • 144 / / 0
18/6 :D
Uwaga! Użytkownik WeedTime nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
18/6 zmienilem im na ten fotoperiod na tydzien i przestawilem spowrotem po tygodniu na 24 zeby zrobic troche zamieszania, bo musze jak najbardziej to kwitnienie zwolnic, albo zatrzymac. Ale zobaczymy, a co myslisz ze 18/6 bedzie lepsze wlasnie nigdy nie doczytalem dlaczego ten 18/6 jest lepszy od 24, i czy ten moj plan ma prawo zadzialac ?
  • 144 / / 0
niewiem czy 18/6 jest lepszy, niektorzy twierdza ze pod 24/0 rosna szybciej. Ja trzymalem pod 24/0 przez jakis czas, teraz zazwyczaj trzymam 18/6 albo 20/4. wiekszej roznicy nie zauwazylem, po za tym ze w 24/0 rosliny same pokazuja preflowery, jeszcze przed przestawieniem na 12/12, mysle ze dlatego twoje mogly zakwitnac ale pierwszy raz sie tak naprawde z czyms takim spotkalem. pod 20/4 zawsze mam najwiecej meskich (wiem ze to przypadkow) i dla tego nie lubie takiego swiatla hehe...

18/6 wydaje mi sie najbardziej zblizonym swiatlem do tego ktore roslina ma w naturze, po za tym, dajesz odpoczac lampie codziennie na 6h co = mniejszy rachunek za prad. co jeszcze moge powiedziec to ze rosliny w nocy tez rosna.

pozdr.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.