Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 63 / 5 / 0
HAlo, halo przyjaciele pomoże ktoś, mam spine czasową z zadaniami itp, trudny moment życia, przeprowadzka na podkarpacie, problemy z kobieta. Potrzeba dopingu legalnego i dobrze rokującego na przyszłość. Tylko dużo tych substancji i proszę o wsparcie radą...
Zakupiem też piracetam. Ale on mnie jakoś odgradza od dziewczyny, jakoś chyba te emocje spłyca.
  • 2 / / 0
Po dwóch i pół roku zażywania stymulantów i opioidów dożylnie, stwierdziłem że czas na regeneracje, staram się dobrać najbardziej optymalny zestaw. Czy ten będzie w porządku, czy powinienem coś dodać?
Gotu Kola
Ginkgo Biloba
Lion's Mane
Bacopa Monnieri
L-teanina
Alpha-GPC
Lecytyna
Noopept
Witaminy z grupy B
Omega-3
Cytrynian magnezu
  • 449 / 175 / 0
@Daku543 możesz sobie wymieniać i 50 suplementów, bez wykonania badań to jest wróżenie z fusów czy będzie odpowiedni zestaw. Brakuje na pewno wit. D, bo ją praktycznie każdy powinien suplementować, bo mało kto nie ma niedoboru.
  • 7 / / 0
Co możecie polecić na odhamowanie/rozhamowanie i zmniejszenie strachów i leków ?
"Nadzieja jest matka głupich,co nie przeszkadza jej być uwodną kochanką odważnych"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.