Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zasada jest prosta, a mianowicie przechodzisz na długo działające benzo a następnie redukujesz co kilka dni dawkę. W twoim przypadku alpra->clon->relanium lub ewentualnie Flubromazepam.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
http://benzo.org.uk/polman/bzsched.htm
Mimo wszystko powodzenia. CT z klonazepamu nie polecam, schodzenia w 10 dni równie uzależniającą benzodiazepiną o krótszym [sic] t1/2 również. Nie zejdziesz z klona, tylko wpierdolisz się w alprazolam jeszcze bardziej.
Podręcznikowo i bezpieczniej robi się to diazepamem i, cóż, wersja schodzenia z trzech miligramów to około piętnastu tygodni. Ja bym to skróciła przez pół, ale nie więcej, mimo że sama też miałam zryw w odstawaniu. Skończyć się może różnie. Just sayin'.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
aaaa, 4mg, no ale to i tak dawka dla szczura xd
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
* - no, dobra... z własną suplementacją by PEA™, ale jednak bez benzo.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.