Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Nie jestem w temacie mocy i czy można robić taki miks ale 1 mg alpry działa na mnie mnie powalająco przy czym 2 mg clona którego biorę już 5 miesięcy działa tylko lekko przymulająco . Potrzebuję zejść chociaż z 1 mg clona w 10 dni , najlepiej z 2 mg . Mam 90 tabletek alproxu . Chcę się uwolnić od tego gównianego clona biorę 4 mg . Choruje na organiczne zaburzenia lękowe , lęk uogólniony , straszne gówno . Ostatnio paroksetyna zaczęła działać i chciałbym zejść z kawałka clonazepamu bez większej męczarni. Chciałem brać 4 x 1 mg bo wtedy nie zamula ale pojawia się niepokój psychoruchowy i akatyzja . Doradźcie coś . Dzięki
  • 1009 / 42 / 0
Nie zakładaj nowego tematu tylko poczytaj te o odstawianiu benzo.
Zasada jest prosta, a mianowicie przechodzisz na długo działające benzo a następnie redukujesz co kilka dni dawkę. W twoim przypadku alpra->clon->relanium lub ewentualnie Flubromazepam.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 7 / / 0
Nie mam siły szukać . Niech ktoś napisze mi jakiś schemat byłbym bardzo wdzięczny .
  • 7 / / 0
Nie mam siły szukać . Niech ktoś napisze mi jakiś schemat byłbym bardzo wdzięczny .
  • 2278 / 277 / 3
Jesteś zbyt leniwy, by sobie pomóc? Dlaczego mielibyśmy my Ci pomóc? Jeszcze dać gotowy schemat?
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 7 / / 0
dobra zamykam temat
  • 2116 / 630 / 0
Mam dobry dzień, więc masz schemat.

http://benzo.org.uk/polman/bzsched.htm

Mimo wszystko powodzenia. CT z klonazepamu nie polecam, schodzenia w 10 dni równie uzależniającą benzodiazepiną o krótszym [sic] t1/2 również. Nie zejdziesz z klona, tylko wpierdolisz się w alprazolam jeszcze bardziej.

Podręcznikowo i bezpieczniej robi się to diazepamem i, cóż, wersja schodzenia z trzech miligramów to około piętnastu tygodni. Ja bym to skróciła przez pół, ale nie więcej, mimo że sama też miałam zryw w odstawaniu. Skończyć się może różnie. Just sayin'.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1957 / 230 / 0
przecież 2mg to dawka dla wychudzonego szczura %-D

aaaa, 4mg, no ale to i tak dawka dla szczura xd
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
Jak juz schodzic to z krotko dzialajacego benzo dlugodzialajacym.Np: z alpry >relanium a nie odwrotnie
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2278 / 277 / 3
A ja zszedłem, odstawiając 2 mg (czasami więcej) z dnia na dzień bez efektów ubocznych*. Gdzie wasz Boge teraz?

* - no, dobra... z własną suplementacją by PEA™, ale jednak bez benzo.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.