Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 128 / 5 / 0
Ile mg wciagacie na oko?Ile wciagaliscie za 1 razem?Czym towar moze być żeniony? :rolleyes: Dzisiaj praktycznie nie da sie spotkac towaru 100% czystosci. :-/ Ile procetowo moze zawierac typowy"gram"?Wiadomo gram gramowi nie rowny...Dawka CZYSTEGO towaru dla czlowieka bez tolerancji wacha sie w granicach 30-70 mg.
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2006 przez metkatynon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
od 10% do70%-taki przedzial zazwyczaj.a najczesciej chyba dzialki nieprzekraczaja 50%...dobrego stafu trza sie naszukac.(powyzej 60%)
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Zenione moze byc tym na co wpadnie producent/dostawca/diler. a pomysły sa przeróżne. Mozesz dostac z apapem, popularną ostatnio kreatyną, strychniną (wzmacnia dzialanie fufu, ale jak im sie przesadzi to zazwyczaj negatywnie wplywa na organizm), skruszone zarowki jarzyniowe(rozdzierają sluzowke, bialko szybciej przenika do obiegu) Debile mogą ci dosypac mąki. Kurwa ja sie spotkalem z roznymi dziwnosciami w worku.Raz próbuje i cos mi to bialko slodkie. Ktos kurwa rozrobl z cukrem pudrem. Najczystsza jest różowa feta. Fosforan amfetaminy, czysta forma ca. 90%! 2x50mg wypierdala na 24h (tak pisalo gdzies kiedys w necie i slyszalem na osiedlu, ale radze zweryfikowac niz uwierzyć)
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
TenTyp pisze:
popularną ostatnio kreatyną
U mnie rowniez kredka jest na topie.
Ostatnio kumplowi sie przeterminowalo sie jakies 300g Olimpu.
Oczywiscie przejalem wszystko.
Fuga byla dobra wiec rozrobilo sie z czym trzeba.
Czysty zysk, klepalo odpowiednio jak na obecna sytuacje i nikt nie narzekal.
ale ze mnie okrutny oszust ; (
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2006 przez RysiuRonson, łącznie zmieniany 1 raz.
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
RysiuRonson pisze:
TenTyp pisze:
popularną ostatnio kreatyną
U mnie rowniez kredka jest na topie.
Ostatnio kumplowi sie przeterminowalo sie jakies 300g Olimpu.
Oczywiscie przejalem wszystko.
Fuga byla dobra wiec rozrobilo sie z czym trzeba.
Czysty zysk, klepalo odpowiednio jak na obecna sytuacje i nikt nie narzekal.
ale ze mnie okrutny oszust ; (
to jest własnie typowe myslenie Polaków hehe wałek za wałkiem, niestety Wald to taki drag ze mozna wałowac jak sie chce
oby takich ludzi jak Ty było jak najmniej ;-)
pozdrawiam
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 124 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: syntax_error »
Ja tam wolę kreatynę Hi-Tec'a ;);) W pierwszym cyklu z tauryną i glukozą 3 kilo suchego mięcha :D Fety nie fukam :P

Sorry za OT :P
Nie sprzedaję, nie kupuję, nie posiadam, nie załatwiam. Lubię poczytać i tylko tyle.
  • 179 / 15 / 0
[quote="syntax_error"]
W pierwszym cyklu z tauryną i glukozą 3 kilo suchego mięcha ]

Sredni to wynik, chyba nie ma sie czym chwalic ;]
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 124 / 7 / 0
Mówię o suchym mięsie - po skończeniu cyklu i "opadnięciu" zatrzymanej wody :P

Poza tym, 4 tygodnie to nie taki długi cykl :)
Nie sprzedaję, nie kupuję, nie posiadam, nie załatwiam. Lubię poczytać i tylko tyle.
  • 179 / 15 / 0
[quote="syntax_error"]
Mówię o suchym mięsie - po skończeniu cyklu i "opadnięciu" zatrzymanej wody ]

Potrafie czytac;]
Cykl wlasnie powinien trwac nie wiecej niz 4 tygodnie (bzdura jest robienie rocznie 4 cyklow po 8 tyg...)
Jednak jezeli piszesz ze odczekales po skonczonej kredce conajmniej 2 tyg na opadniecie wody i zmniejszyles czestotliwosc napierdalania to nawet niezle. (jezeli nie sotsowales diety ani bialka itp.)
Jak zaczynalem poszlo mi dopiero po 3 kredce, jednak po roku przezucilem sie na konkretniejsze specyfiki... ;]
eot z mojej strony koniec offtopa
  • 124 / 7 / 0
Po odczekaniu. Podobno lepiej, jak 6 tygodni trwa, ale nie jestem specem - nie chce kategorycznie twierdzić :) Żadnego białka, tylko dieta (5 posiłków dziennie, kurczak, tuńczyk, ryż, makaron, kotlety sojowe, sporo warzyw, prawie "0" alkoholu, "0" palenia itd.) + trening 3xtygodniowo, co drugi dzień, po 60 minut. Dobra, koniec OT :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.