ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Witam kiedyś jak wciągałem kamień to normalnie lewą i prawą dziurką mogłem, około 3 miesiące temu po lince na lewa dziurkę poleciała mi odrazu krew, i od tamtego czasu zawsze mnie cholernie szczypie na lewą dziurę tak że płacze z bólu i musze jedną porządną linkę zjeść lewą dziurka na kilka części. Ktoś może ma jakiś sposób na to lub też tak miał i uporał się z problemem? Proszę o pomoc!

przeniesiono do knajpy | czoug
  • 3455 / 555 / 2
Bo źle bierzesz.

Sypiesz na rękę, robisz pełny wydech i zaciągasz się, jak świeżym powietrzem prosto do płuc, nie do nosa ; )
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Siemano, w zeszłym tygodniu (od czwartku do niedzieli włącznie) robiłem maraton z mef. W nocy z soboty na niedzielę poszło 0.8 mef. Kryształ był dobrze zmielony na proch, nos był puklany irigasinem, woda morska itp. A cały czas mam uczucie jakby siedziała mi tam jakaś gruda %-D

Jakieś rady?

Przeniesiono - czoug
  • 1279 / 325 / 12
Spróbuj z odkurzaczem
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 507 / 194 / 1
Jak było płukane to wątpie,że coś tam siedzi.Raczej zwykłe podrażnienie,rozwalony fragment śluzówki czy coś takiego.Czas wyleczy.
Ciekawe czy to napewno mefedron czy pochodna ^^
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1279 / 325 / 12
Ja bym jeszcze spróbował wydłubać to jakimś ostrym narzędziem np śrubokrętem albo ołówkiem.

Ewentualnie, przy długotrwałym wciąganiu to mogą być jakieś polipy zamiast ciała obcego.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1 / / 0
08 listopada 2023Czoug pisze:
Spróbuj z odkurzaczem
Tzn? Nie wiem jak to interpretować…

Scalono - czoug
08 listopada 2023SerioSergio pisze:
Jak było płukane to wątpie,że coś tam siedzi.Raczej zwykłe podrażnienie,rozwalony fragment śluzówki czy coś takiego.Czas wyleczy.
Ciekawe czy to napewno mefedron czy pochodna ^^
Przyjmowałem ten sam towar już kilka razy. Ale pierwszy raz mam taką sytuację i tak zajebany nos, warto jeszcze wspomnieć, że nigdy nie brałem tak „duzych” ilości w tak krótkim czasie. Zazwyczaj sztuka starczała mi na kilka dni :kreska:
  • 0 / / 0
Przeniesiono — czoug

Hej,
Mam problem z zatokami. Ostatnio po 2 dniowej zabawie z "mefedronem" (ulicznym beta-ketonem, bo teraz 4mmc nie ma) :nos: przepłukałam kinol irigasinem (2 razy pod rząd) i podczas kończenia 2 butelki nagle z nosa wyleciał jakby kawałek mięsa?
Taka à la chrząstka cała pokryta ciągnącą się glutową krwistą mazią :halu: .

Od tamtej pory bez przerwy 24/7 z mojej 1 dziury w kichawie leci przezroczysto-czerwona maź.
ww. maź nie zachowuje się jak glut, i jak smarki nie wygląda (porównywałam do zwykłej przezroczystej wydzieliny z 2 dziury)
Wspomnę, że przed jak i po mefieniu używałam wody morskiej, regularnie płukałam noska irigasinem oraz używałam kremików pod nos, bo BHP najważniejsze :strzykawka: .
Co ciekawe, żaden ból nie występował i nie występuje.

Czy ktoś z was doświadczył takiej sytuacji, i mógłby coś zaradzić? %-D
  • 1 / / 0
Ten "mefedron" to kruszyłaś chociaż? %-D
  • 0 / / 0
Skruszyłam sporą bryłę na mniejsze kryształki bo mocniej mnie klepie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.