ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Witam kiedyś jak wciągałem kamień to normalnie lewą i prawą dziurką mogłem, około 3 miesiące temu po lince na lewa dziurkę poleciała mi odrazu krew, i od tamtego czasu zawsze mnie cholernie szczypie na lewą dziurę tak że płacze z bólu i musze jedną porządną linkę zjeść lewą dziurka na kilka części. Ktoś może ma jakiś sposób na to lub też tak miał i uporał się z problemem? Proszę o pomoc!

przeniesiono do knajpy | czoug
  • 3455 / 556 / 2
Bo źle bierzesz.

Sypiesz na rękę, robisz pełny wydech i zaciągasz się, jak świeżym powietrzem prosto do płuc, nie do nosa ; )
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Siemano, w zeszłym tygodniu (od czwartku do niedzieli włącznie) robiłem maraton z mef. W nocy z soboty na niedzielę poszło 0.8 mef. Kryształ był dobrze zmielony na proch, nos był puklany irigasinem, woda morska itp. A cały czas mam uczucie jakby siedziała mi tam jakaś gruda %-D

Jakieś rady?

Przeniesiono - czoug
  • 1331 / 337 / 13
Spróbuj z odkurzaczem
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 508 / 195 / 1
Jak było płukane to wątpie,że coś tam siedzi.Raczej zwykłe podrażnienie,rozwalony fragment śluzówki czy coś takiego.Czas wyleczy.
Ciekawe czy to napewno mefedron czy pochodna ^^
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 1331 / 337 / 13
Ja bym jeszcze spróbował wydłubać to jakimś ostrym narzędziem np śrubokrętem albo ołówkiem.

Ewentualnie, przy długotrwałym wciąganiu to mogą być jakieś polipy zamiast ciała obcego.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1 / / 0
08 listopada 2023Czoug pisze:
Spróbuj z odkurzaczem
Tzn? Nie wiem jak to interpretować…

Scalono - czoug
08 listopada 2023SerioSergio pisze:
Jak było płukane to wątpie,że coś tam siedzi.Raczej zwykłe podrażnienie,rozwalony fragment śluzówki czy coś takiego.Czas wyleczy.
Ciekawe czy to napewno mefedron czy pochodna ^^
Przyjmowałem ten sam towar już kilka razy. Ale pierwszy raz mam taką sytuację i tak zajebany nos, warto jeszcze wspomnieć, że nigdy nie brałem tak „duzych” ilości w tak krótkim czasie. Zazwyczaj sztuka starczała mi na kilka dni :kreska:
  • 0 / / 0
Przeniesiono — czoug

Hej,
Mam problem z zatokami. Ostatnio po 2 dniowej zabawie z "mefedronem" (ulicznym beta-ketonem, bo teraz 4mmc nie ma) :nos: przepłukałam kinol irigasinem (2 razy pod rząd) i podczas kończenia 2 butelki nagle z nosa wyleciał jakby kawałek mięsa?
Taka à la chrząstka cała pokryta ciągnącą się glutową krwistą mazią :halu: .

Od tamtej pory bez przerwy 24/7 z mojej 1 dziury w kichawie leci przezroczysto-czerwona maź.
ww. maź nie zachowuje się jak glut, i jak smarki nie wygląda (porównywałam do zwykłej przezroczystej wydzieliny z 2 dziury)
Wspomnę, że przed jak i po mefieniu używałam wody morskiej, regularnie płukałam noska irigasinem oraz używałam kremików pod nos, bo BHP najważniejsze :strzykawka: .
Co ciekawe, żaden ból nie występował i nie występuje.

Czy ktoś z was doświadczył takiej sytuacji, i mógłby coś zaradzić? %-D
  • 1 / / 0
Ten "mefedron" to kruszyłaś chociaż? %-D
  • 0 / / 0
Skruszyłam sporą bryłę na mniejsze kryształki bo mocniej mnie klepie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.