przeniesiono do knajpy | czoug
Sypiesz na rękę, robisz pełny wydech i zaciągasz się, jak świeżym powietrzem prosto do płuc, nie do nosa ; )
Jakieś rady?
Przeniesiono - czoug
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Ciekawe czy to napewno mefedron czy pochodna ^^
08 listopada 2023Czoug pisze: Spróbuj z odkurzaczem
Scalono - czoug
08 listopada 2023SerioSergio pisze: Jak było płukane to wątpie,że coś tam siedzi.Raczej zwykłe podrażnienie,rozwalony fragment śluzówki czy coś takiego.Czas wyleczy.
Ciekawe czy to napewno mefedron czy pochodna ^^
Hej,
Mam problem z zatokami. Ostatnio po 2 dniowej zabawie z "mefedronem" (ulicznym beta-ketonem, bo teraz 4mmc nie ma)
Taka à la chrząstka cała pokryta ciągnącą się glutową krwistą mazią
Od tamtej pory bez przerwy 24/7 z mojej 1 dziury w kichawie leci przezroczysto-czerwona maź.
ww. maź nie zachowuje się jak glut, i jak smarki nie wygląda (porównywałam do zwykłej przezroczystej wydzieliny z 2 dziury)
Wspomnę, że przed jak i po mefieniu używałam wody morskiej, regularnie płukałam noska irigasinem oraz używałam kremików pod nos, bo BHP najważniejsze
Co ciekawe, żaden ból nie występował i nie występuje.
Czy ktoś z was doświadczył takiej sytuacji, i mógłby coś zaradzić?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.