Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1509 / 528 / 0
Panowie, wyjaśnicie to sobie w innym wymiarze, tak? Tutaj przebywają niezdysocjowani, trochę szacunku.
  • 734 / 436 / 0
...
  • 3250 / 355 / 2
Ludzie, jak nie lubisz DXM to co się tu kręcisz. Ja mam na koncie panie tyle substancji, że Ty nawet nie wiesz, że istnieje. Z resztą Hennessy też. I będziesz tu prawił o dostępie do czegoś?

Nie lubisz DXM, to co się tu kręcisz i szukasz zaczepki? No co za mendy no. XD
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1509 / 528 / 0
Panowie, kurwa, bo CEVów nie będzie.
  • 3529 / 576 / 1
@jogurt dawaj smażymy alfę 😈
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 734 / 436 / 0
16 maja 2025jogurt pisze:
Ludzie, jak nie lubisz DXM to co się tu kręcisz. Ja mam na koncie panie tyle substancji, że Ty nawet nie wiesz, że istnieje. Z resztą Hennessy też. I będziesz tu prawił o dostępie do czegoś?

Nie lubisz DXM, to co się tu kręcisz i szukasz zaczepki? No co za mendy no. XD
Czekaj, nazwa posta wskazuje jednoznacznie (KOMPETENDIUM WIEDZY, WSZYSTKO O DXM. No tak, przykro mi że zaburzyłem wam wzajemne kółeczko adoracji, ale post jasno mówi, że także mam prawo poszerzyć swoje kompetendium o tej substancji.
Wypowiadam swoje zdanie, bo mam do tego prawo. Taka jest filozofia tego forum. Niestety wasza filozofia polega na kółeczko wzajemnej adoracji i szukaniu sobie atencji w sieci. No przykro mi że nie macie z kim wyjść uprawiając tutaj takie sporty.
Poza tym znowu mi umniejszasz, nie masz pojęcia ile mam substancji na koncie, a mówisz to tak oscentacyjnie jakbyś posiadał mistyczną wiedzę na mój temat. Kolego, nie jesteś lepszy od innych a dosłownie w każdym zdaniu się wywyższasz.
No i jeszcze ten twój przydupas który nie potrafi nawet skleić zdania bez obrażania kogoś, ale widocznie w domu tak go nauczyli, cóż zrobić.
Poza tym jako admin wyrażasz zgodę na jawnę obrażanie mnie i tolerowanie tekstów "morda cwelu". No, ale jak już mówiłem jesteś osobą skrajnie niekompetentą jak każdy który zapisał soie kolorowy nick żeby czuć się lepiej na forum. Władza uzależnia, jak to mówią;))))
  • 3529 / 576 / 1
Kolorowy nick w tym przypadku mówi że wypowiadający się na doświadczenie ma forum, doświadczenie z substancjami i ciągle żyje, więc warto sobie rozpatrzeć jego radę.

Hennessy i jogurt mają doświadczenie od 2006 jeśli chodzi o leki bez recepty, w tym wypadku z akcentem na DXM.
Heniu jest trochę odklejony, co nie znaczy że na temat dexa wypowiada się błędnie.
Za kulturę kolegów nie odpowiadam, morda cwelu to oczywiście zwrot naganny i godny pogardy.

Ja używałem DXM 8 lat więc również wiem co mówię i jestem w miarę pewien swojej pocztalności tudzież zakotwiczenia w rzeczywistości.

Zostawiamy już offtop, bo zjeżdżamy z tematu wątku.

Towarzystwo dwie strony wyżej wzywam do zachowania kultury, kolegę to się nie dzieje- Nie szarp się nie kop z koniem , ale także "nie ucz dziada jak harchać / ojca dzieci robić"
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3250 / 355 / 2
18 maja 2025tosieniedzieje pisze:
mówią;))))
Chłopie. Wchodzisz tu i "kompetendium" mówisz, że DXM jest dla mało zaradnych co nie potrafią sobie kety ogarnąć. W ten sposób obrażasz i prowokujesz. Nie da Ci keta, dck, 2oxopce, 3meopcp, metoksetamina, 3hopcp, dmxe, mxip, difenidyna, metoxydifenidyna, salvia, mak kalifornijski... co daje DXM. Próbowałeś tych dysocjantów? ketamina to i tak jeden z mniej przeze mnie lubianych a bardziej szkodliwych. Wyluzuj. Po co ci to?

Mówię, bo wywyższasz się tu na ogara co umie ketę ogarnąć XD Weź się chłopczyku ogarnij i zastanów się na jakim forum jesteś. Ja to przy 200 różnych substancjach przestałem je liczyć, ale nie wchodzę do ludzi od PST i nie mówię "ha fenta ni umicie ogarnąć leszcze", albo mam się z grzybiarzy śmiać że TMA-6 nie próbowali? Hmm w oóle TMA-6 to też w sumie jakby dysocjant... z działania.

Masz coś do powiedzenia o DXM? Czy tylko poniżać użytkowników przyszedłeś? Nie da Ci keta co Ci da DXM, a jeśli uważasz inaczej to żeś płytko w DXM się zanurzył, stąd może takie postrzeganie. Fakt, że efektami ubocznymi i czasem ładowania DXM odstrasza niezdeterminowanych. No cóż nie każdy rodzi się psychonautą.

@Retrowirus ja mam doświadczenie od 2003 jeśli chodzi o DXM. Ba, nawet na forum hyperreala od tego czasu jestem, ale burzliwe czasy zniszczyły zgliszcza pierwszego forum i forum smartshopa aczkolwiek...
https://web.archive.org/web/20040213134 ... nfo/forum/

PS, I Hennessy ci napisał jak się kiedyś pisało do takich ludzi. A Ty nie wiesz kim jest Hennessy i komu on giebla lał
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 734 / 436 / 0
Kolego. Kwestia odczuwania danej substancji nie jest kwestią obiektywną. Nie będę wchodził w zawiłości tej kwestii, ale ciało to bardzo skomplikowana maszyneria. Każdy z nas ma zupełnie inaczej rozbudowane układy receptorowe w mózgu, nie licząc już genetyki. Te układy najbardziej intensywnie kształtują się we wczesnych stadiach rozwoju.
Jogurt, fajnie że przerobiłea tyle substancji, ja też tylko jakoś nie mam zamiaru się t chwalic, nie wiem czy chcesz się dowartościować bo to jedyna rzecz z której jesteś dumny?

Tylko ty nadal nie potrafisz wyjąć poza prostą rzecz.
Twoja pojmowanie ketaminy JEST SUBIEKTYWNE. W twoim toku rozumowania nie potrafisz pojąć bo ogranicza cię twój egoizm że ta substancja daje mi o wiele większe spektrum doświadczenia. Bagatelizujesz ją bo nie potrafisz osiągać na niej tego co ja. Apropo DXM osiągałem niesamowite stany ale zawsze kończyły się tym, że ledwo mogłem dojsc do ubikacji i srałem pod siebie. Moje ciało tego po prostu nie toleruje.

Poza tym gówno mnie obchodzi kim jest ten gość. Poza tym chwalenie się od ilu to czasu ktoś tu przebywa i uwyzszanie się ten sposób jest niezgodne z regulaminem forum.
  • 2762 / 34 / 0
19 maja 2025Retrowirus pisze:
Heniu jest trochę odklejony
A zasadził ktoś kiedyś panu kopa?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).