Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 139 / 11 / 4
Cześć, macie może jakieś sposoby na zakwasy? Chodzi mi o żuchwę i nogi. Ogólnie po wrzuceniu prawie całej ćwiary ( jakieś 2 kreski 3-4 cm ), myślę że dość czystej, w krysztale, zjazd niespecjalny, moze rozdraznienie lekkie, bez zadnych paranoji, ale dołek okropny, normalnie po odejsciu od ekipy w kierunku domu, prawie sie rozplakalem ze musze juz wracac do domu pff. Ale nie o to mi chodzi. Chodzi mi o zakwasy po żuciu gumy. W moim przypadku amfetamina, metamfetamina i wszystkie stymulanty bez gumy nie przejda. A wiec guma po mecie, zuta jakies 12 godzin +- zaskutkowala ogromnymi zakwasami zuchy, takimi sie przez nastepny dzien nie moglem ruszyc ustami, ani sie odzywac. Tak samo z nogami, po kazdym stymulancie wlacza mi sie takie "tupanie" pewnie wiekszosc to zna, jak sie siedzi, noga podniesiona na palcach prawie i takie unoszenie nogi gora-dol. Zna ktos jakies tabletki czy cos na zakwasy? To kurestwo tak boli ze nie moge sie ruszyc :/

Poprawiono tytuł tematu. taurinnn
Uwaga! Użytkownik kubbka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Musiałbyś strasznie mocno zasuwać żeby mieć zakwasy w nogach. Może masz skurcze z powodu braku minerałów. To bardzo boli. Zakwasy od nerwicy nóg są wykluczone. Nie ma takiej opcji, na nogach są zbyt rozbudowane mięśnie. Chyba że masz aż tak słabe.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 139 / 11 / 4
Mam troche nadwage, to moze tez dlatego. Ale nogi bardzo mocno napidowane, a cala prawie faze przesiedzialem na kanapie z kumplami i nogi lataly tez jakies 12 godzin non stop.
Uwaga! Użytkownik kubbka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Jak masz nadwagę nogi mogą boleć bo przeciążasz stawy ponad możliwości. W ogóle to dziwne że masz nadwagę waląc ciężkie stymulanty. Musisz się naprawdę mało ruszać albo mieć coś genetycznie nie halo.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 139 / 11 / 4
Tyle że nie jestem uzalezniony od nich. Kupuje sobie ćwiartke co miesiac, a nie jem codziennie. Mam jeszcze jedno pytanie,bo mi sie wydaje ze z ta meth cos nie halo. Po pierwsze ilosc. Ćwiartka starcza na 3 kreski na oko 3-4 cm, niecałą ćwiartka mnie trzyma około 14h, a potem już mogę zasnąć spokojnie. Dziwne jest jedno, po amfetaminie moje oczy były dosłownie czarne, a po meth nie zauwazylem zadnej zmiany, oczy normalnie. I to jest jeden z powodów dla którego przerzuciłem się na meth, bo można na niej spokojnie pracować, bez obawy że mnie ktoś z pracy wyjebie
  • 1009 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpalamTo »
Nie ma lekarstw na zakwasy xD
Możesz ewentualnie wypić trochę kreatyny i odżywki białkowej co przyśpieszy regenerację mięśni.
  • 1509 / 223 / 0
Przy każdej próbie poruszenia nogami czuję te je***e zakwasy po meth. W żuchwie na szczęście nie, bo wtedy to już bym w ogóle wykitowała. :D Byłam u kumpla, do którego droga ode mnie to cały czas w dół osiedla po schodach. Myślałam, że nie dam rady tam dotrzeć. Na szczęście Tramal i piwerko i jest w porządku.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1854 / 215 / 37
Najlepszy sposób na zakwasy to 3g wit. C zjedzone przed ćpaniem.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 363 / 36 / 6
Co wy ? , az tak biednie z treningami ? , nie ćwiczycie , czy tam praca fizyczna ... cokolwiek ?
Nie ma nic na zakwasy , trzeba je "rozchodzić" , ale tez nie do przesady.. regeneracja musi być .
Ja na meth z racji przybierania dziwnych pozycji podczas siedzenia mam problemy w postaci cierpnięcia kończyny dolnej .
wildwolf .. heh jeszcze ktoś uwierzy i zastosuje witaminkę C ;D
  • 1857 / 70 / 80
3g witaminy C to jako antyoksydant dobre. Podobno kufel ciemnego piwa jest dobry na zakwasy po bieganiu żeby uzupełnić mikroelementy ale nie testowałem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.