ODPOWIEDZ
  • 278 / 11 / 0
thomer pisze:
Ciekaw jestem tylko czy jeśli jakiś Wasz bliski (czy nawet nie bliski, ale wzbudzający "pewne odczucia", typu respekt, nie wiem, strach może)
Jak się boi ludzi, idzie się z tym do lekarza, a nie pisze pierdoły na forum.
  • 2 / / 0
Słyszeliście może o takim kolesiu co mówili na niego "Herman" ? Bo kupiliśmy cały pakiet 20 kartonów i chciałbym się dowiedzieć co to było? Może ktoś coś słyszał?:-D z góry dzięki :-D
  • 11 / 1 / 0
No nie wiem, ja sprzedawałem moje kartony każdemu mówiąc że to 25I i tylko 2 razy ktoś zrezygnował z tego powodu, komuś kto nie ogarniał rc trzeba było tłumaczyć że profil działania zbliżony do LSD tylko krócej, trochę inny sposób aplikacji i info żeby kurwa więcej jak 3 nie żarli.

[ external image ]

takie sprzedawałem, jeśli ktoś z Was kupił takie sprzedane jako LSD to pewnie trafiliście na skurwieli którzy mnie okradli z około 300sztuk.... ale chuj z nimi, ja a to płacę gorsze więc bez wielkiego płaczu. Aha i przesyłam pozdrowienia dla Ślimaka, jego kumpla w przebraniu Faraona z dziewczyną, ciasteczka od Was miło wspominamy do tej pory i Meskalina była good :-) ja to ten koleś z długimi blond włosami w koszuli w kwiaty i pojawiałem się z kumplem z dreadami blond, dosyć często Was odwiedzałem, mam nadzieję że to przeczytacie bo mówiliście że konta na hajpie macie.

Nie afiszujesz się za bardzo?
  • 2 / / 0
Nie afiszuje się. Brałem 1x i chciałbym się dowiedzieć co,to,dokładnie bylo bo ta wiedza akurat przydalaby mi się na przyszłość.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.