- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Dwa drinki wiskhy z colą (whiskey ok. 50+ ml na drinka) całkiem trzepnęło, następnie 6-APB po ok. 125mg na głowe - było pięknie, sam na sam z dziewczyną, nad ranem stopniowo po mililitrze etizolam aż do dawki ok 4mg - ja, kobietka - 3mg. Po takiej dawce już samego eti człowiek jest bardzo chwiejny to sie chwiałem co mnie śmieszyło niebywale dziewczyna zaniemogła zaś, ale nie czuła sie źle, sprawdzałem jeno jej funkcje życiowe ale wszystko ok, poza tym normalnie reagowała tyle że leżała. Żadnych niepokojących objaw ów potencjalnie śmiertelnej interakcji. Od spożycia alkoholu do eti minęło sporo czasu ok. 10 godzin.
2.
Dwa dni później (tolerka na benzo już taka lekko średnia). O ok. 14-15 godzinie poszedł 1mg eti, potem kolejny po ok. 1-2h. Następnie przed wyjściem wieczorem z domu 2 ml (bo miałem jarać jakieś fejki). Troche przypaliłem szybko zeszło. Po niedługim czasie jedno piwo normalne i radlerek 2%. Teraz wrzut 1ml eti, potem kolejny 1ml i teraz (7 rano) już przed samym snem poleciały kolejne 2. Czuje sie całkiem ok. Czekam aż wejdzie. Dawki są raczej rozsądne mam nadzieje.
Resident Scumfuck pisze:w małych ilościach jak najbardziej spoko. 1-2mg klona/alpry + 2/3 piwa ( ew przypalone trochę MJ ) i nic się w bani nie jebie. wyjebka na wszystko, zachowane blokady moralne- mega stan. Także jestem jak najbardziej za, ale przy małych dawkach aczkolwiek jak widzę tu posty typu: "wrzuciłem 20mg klona, zapiłem pół litra wódy" oraz zwięczenia tychże historii to się naprawdę włos na głowie jeży, ciężko uwierzyć co niektórzy odpierdalają .
do tego codziennie 2,5mg bupry jako blok na opio... ;/
Wróciłem do domu i wziąłem jeszcze 2 piwa. Przyjemnie się rozmawiało więc dorzuciłem 10mg diazepamu x 6 (bo już xanax mi się kończy). Wkurwiłem się, bo w ogóle valium na mnie nie działa kiedy jestem na xanaxie, w ogóle mam wrażenie że na mnie nie działa. Zjadłem w ciągu tygodnia ponad 30 xanaxów po 1mg+. Tak samo znajoma przyniosła hasz ona zajebana jak bladź z łóżka się podnieść nie mogła, a mnie tylko zamuliło. Lubię xanax, ale szukam jakiejś alternatywy, bo żrę go jak szalony. Valium odpada, raz mnie tylko tak trzasnęło że na nogach stać nie mogłem.
2014 paź 18, 02:46 / scalono
Warto sobie wrzucić 2mg xx do tego jakiegoś lemona zajarać. Przez chwilę miałem tylko podniesione ciśnienie (nie wiem czemu?). Wypiłem 3 piwa. Koleś mnie znudził, ale po jaranku fajnie się leży. Nie wiem mi skoczyło tętno po mix, albo że ziomek gadał tylko po angielsku. Nomen omen, zamula i zabija wszystkie fobie.
Nie wiem czy przez alko czy styl życia mi troszkę skoczyło ciśnienie, ale to na chwilę źle się poczułem.
Więc stestowałem i polecam haaha
edit:
dorzuciłem jeszcze 1mg xx i czuję, że dorzucę jeden jeszcze.
Pewnie czas trwania oprze się na końcu soboty, lub początku niedzieli :old: Już raz doznałem absencji i wrzuciłem 0,5mg- pomogło, choć czułem się chwiejnie i doznałem paniki jednak to opanowałem.
Właśnie dorzuciłem następną, tą z cipli.
Spać chce się dużo i Alpra działa dobrze nawet w małych dawkach. Jestem teraz w 6 na dzień czasem, ale doraźnie wystarczy pół.
XX wkręca się do wszystkiego.
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Wiadomo, ze benzo podbijaja dzialanie alkoholu, wdl mnie nawet troche zmieniaja profil dzialania.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psiloshrooms25.jpg)
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/petru.jpg)
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły
Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/f5.large_.jpg)
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu
Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-04-14_20-26-59.png)
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"
UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.