Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 116 / 0
Dokładnie, melatonina jest lekiem nr 1 o profilu nasennym.

Polecam bardzo gorąco. Ma swoje minusy, takie jak rosnąca szybko tolerka na minaseryne (przynajmniej u mnie - jeżeli pierwszego dnia stosowania wezmę 10mg, to następnego muszę wziąć już 20, a trzeciego - 40)

I nie radziłbym mieszać tego z alko. Nawet jak jesteś kozak to golniesz dwa browary do tego i ledwo dochodzisz do domu.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
mianseryna nie powinna powodowac rosnac tolerancji. To nie jest lek ktory sie bierze doraznie.
  • 1293 / 20 / 0
mianseryna i tolerancja? wtf ?
tez jestem alkoholikiem i dobrze piszą koledzy
spróbuj tisercinu, kwetapiny,od biedy u mnie w miescie na abste alko dają zopiklon
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 5 / 0
Można mieszać wszystko jak ktoś sugeruje że można bo u niego to działa pozytywnie. Ja natomiast zawsze uważam gdy piję i jestem na benzo. Piwko czy dwa fajnie podbijają działanie relaksacyjne. Z wódą miałem urwane filmy i zwykle dziury na drugi dzień. Zależy od imprezy ale po 0.5 alprazolamu i duuużo wódzi kozakowałem jeszcze wpierdol dostałem od grupy. W plener na pewno bym się nie udawał po takim miksie.
  • 6 / / 0
Miksowanie benzo z alko to trochę jak sikanie pod wiatr. Efekty są nieprzewidywalne - szczególnie dotyczy to np. lorazepamu - traci się całkowicie kontrolę. Benzo działa wg schematu, podobnie alkohol, ale ich mieszanka to eksplozja, trwająca często wiele dni. A koledzy nie pomogą, bo nie wiedzą, co się dzieje. Głosuję za czystością metabolizowanych substancji :)
  • 8103 / 907 / 0
4 mg klona + 1 L piwa 4,8 V i bardzo fajnie ogladalo sie mecz.Jasne ze mozna mieszac, ale z glowa :finger:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 84 / 6 / 0
Ostatnio po klonach mialem dziurę trzy dni, nie pamiętam nic, w pracy byłem, nikt nic nie gadał później, znaczy się - jest dobrze. Ale pytam kolegów i w domu:
-Moi drodzy, czy w ostatnim czasie widzieliście mnie z jakimś alkoholem?
Każdy potwierdził xD
Wszystko jasne. Nie ma to jak posłuchać opowieści o tym, co sie robiło, gdy film zerwany.
alkohol, heroina, kokaina.
  • 8103 / 907 / 0
Mam 6 mg klona i pare piw.Jak to rozegrac ? Planuje wrzucic 4 mg klona, jak juz bede podchmielony dorzuce kolejna 2 mg.Dobry mix ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 128 / 6 / 0
klon i alko tak, ale nie dla wszystkich. alkohol i zolpidem- nigdy!!!
@UJebany- myślę, że nie najgorszy- jeśli tylko nie dorzucisz niczego więcej.
Uwaga! Użytkownik Klonik2mg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1344 / 145 / 8
mocna kawa przed mixem obowiązkowo.
małe dawki alpry i alko lekko pobudzają i relaksują, w większych dawkach po prostu się zasypia.
2mg klona i 200ml vodki działało dobrze, gdy dopiłem kolejne 200ml już chciało mi się spać a było to wieczorem i byłem niewyspany.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.