Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Witam, mam problem.. będę wdzięczna za każdą radę.. we wrześniu będę miała badania z krwi na narkotesty, ile czasu przed badaniami odpuścić branie kr? Oczywiście witaminę C 1000 już mam kupiona i kwasek cytrynowy
Zaznaczę że jestem już trochę w ciągu bo kilka razy na dwa tyg wzięłam
  • 3 / / 0
Po takim ulicznym mefie nic we krwi nie wyjdzie i testach z apteki ;)
  • 507 / 191 / 1
25 lipca 2024Zuzka96 pisze:
Witam, mam problem.. będę wdzięczna za każdą radę.. we wrześniu będę miała badania z krwi na narkotesty, ile czasu przed badaniami odpuścić branie kr? Oczywiście witaminę C 1000 już mam kupiona i kwasek cytrynowy
Zaznaczę że jestem już trochę w ciągu bo kilka razy na dwa tyg wzięłam
A cóż to jest za kryształ? Sól kuchenna jest full legal,ale pamiętaj o bhp i nie bierz więcej niż pięć gieta dziennie
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta wprowadza nowe zasady dla treści o konopiach na Facebooku i Instagramie

W ostatnich latach obserwujemy dynamiczny wzrost popularności treści związanych z konopiami na platformach społecznościowych. Facebook i Instagram, będące częścią korporacji Meta, stały się kluczowymi miejscami wymiany informacji, dyskusji oraz promocji produktów związanych z konopiami. W odpowiedzi na ten trend Meta postanowiła zaktualizować swoje zasady dotyczące publikacji treści o substancjach psychoaktywnych, w tym marihuanie i CBD.

Były adwokat wśród podejrzanych o handel tabletkami do produkcji metamfetaminy

Wśród 36 podejrzanych o handel tabletkami z których można wyprodukować metamfetaminę są prawnicy i farmaceuci. Zarzuty kierowania grupą przestępczą ma były ostrowski adwokat Michał D. Śledztwo w tej sprawie trwa ponad 4 lata i nie zakończyło się jeszcze, bo - jak tłumaczą śledczy - jest skomplikowane.

Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept

Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.