Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Dodatkowo magnez, kwasy omega-3 oraz Doppeherz Vital Tonik (nie śmiejcie się, ale ten ostatni naprawdę zajebiście tonizuje serce i układ nerwowy) do suplementacji po ciągu
Ale serducho napierdala!
Przy innych stimach ja np. nie czuje nawet minimalnej zmiany pracy serducha
Wniosek
Nawet w porównaniu do innych stymulantów, koks to kat jeśli chodzi o serce
Żeby było jasne, jeszcze raz: koka katuje serce, ale dla mnie jest to nieodczuwalne.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
06 lutego 2021Chomik pisze: Jak ma się uprawianie sportu i utrzymywanie dobrej kondycji do okazjonalnego koksowania? Pomaga czy jednak różnica jest marginalna?
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.