Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Nie lubie wódki czystej. Smak nie dobry smakowa nawet okej. Jak wypije powyżej setki to rzygam zawsze. Nie wiem czemu. Dlatego nie pije tyle. Wole piwo
  • 1477 / 237 / 0
Niedawno przez kilka dni nie brałem disulfiramu i chciałem coś wypić, kupiłem czteropak ale ledwo dałem radę dwa wypić bo żołądek mi od dawna szwankuje. Pomyślałem że z wódką może pójść łatwiej to kupiłem 200, faktycznie, pita z Pepsi jakoś wchodziła, nie porzygałem się nawet. Ale psychicznie alkohol już nie dla mnie, kolejny raz się przekonuję, zero relaksu, złość, otępienie, do tego dziwne, natrętne wizje po zamknięciu oczu, no zerowa przyjemność. A jednocześnie takie sekundowe przebłyski wspomnień kiedy dobrze czułem się po wódce, wszystko i wszyscy w dupie, relaks, uspokojenie. No za chuj już nie mogę pić, nawet przy moim masochizmie to samopoczucie w ogóle nie jest porządane. Mam szczęście że zdrowie nie pozwala mi już wcale pić, nie muszę się dalej męczyć.
  • 31 / 2 / 0
Witam, pił ktoś Stumbras młody ziemniak 40% 0,5L
moim zdaniem całkowicie inna wódka, smakowo przede wszystkim, wchodzi gładko jak dobry bimberek.
  • 961 / 81 / 0
Ja też wolę piwko.
Ja także przedkładam wódeczkę smakową nad czyściochę.
Stumbras nie znam osobiście.
Polska, Wielkanoc - poznałem prezesa Coca - Cola, piliśmy razem właśnie czystą Nemiroff. W gościach byłem to nie sposób narzekać. H2O popijałem, czasem jakiś grzyb niehalucynogenny wpadł. Ogólnie to takich świąt to nie miałem od wielu lat. O odpowiedniej godzinie 2 godziny busem powrotu do swojego miasta, a tam piana i Thiocodin. Na drugi dzień praca i kac spory, więc Thiocodin znowu...:)
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.