Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
Do obiadku ? Stary :)
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 1519 / 20 / 0
Ja se wczoraj piłem kadarke do krewetek i paluszków krabowych ;>
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 338 / 1 / 0
Witam,

poradźcie drodzy Winopijcy jakieś winko, zależy mi na tym aby było słodkie, takie do 3-4 dyszek i jakieś takie mniej znane ale ogólnie dostępne. W dużym skrócie: szukam taniego słodkiego winka ale nie chce kadarki.
Pomożecie?
  • 8 / / 0
Ostatnimi czasy jeśli pije alkohol to tylko pod postacią wina. Zdecydowanie lepiej niż picie morza piwa czy znosić ohydny smak wódki.
  • 374 / 4 / 0
cytrynian pisze:
Witam,

poradźcie drodzy Winopijcy jakieś winko, zależy mi na tym aby było słodkie, takie do 3-4 dyszek i jakieś takie mniej znane ale ogólnie dostępne. W dużym skrócie: szukam taniego słodkiego winka ale nie chce kadarki.
Pomożecie?
Jeśli jeszcze Ci się przyda to polecam niedrogie Castillo de la Vereda białe półsłodkie i czerwone. 12zl za butelkę w tesco. W tej klasie cenowej to wino jest po prostu wykurwiste.
  • 433 / 1 / 0
Fresco i Sofia są spoko, lubię te winka.

Sangrinita 1,5l z biedronki niszczy ciało i umysł.

Wermuty z lidla też dają radę.

Ale ostatni raz udało mi się za 7,50 kupić winko, normalne z korkiem, niestety nie pamiętam nazwy. Smakowo świetne, półka wyżej niż fresko. Muszę jeszcze raz skoczyć do tego sklepu i obadać nazwę.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 2518 / 27 / 0
Zrobiłem wino z porzeczek, cała produkcja trwała 5tygodni. Wiem, że powinno jeszcze postać żeby się wyklarować, ale już jest klarowne i zajebiście mocne. Wyszło dobre, wytrawne winko. Nie wiem ile ma procent, ale pewnie dużo. Musiałbym kupić alkomierz, żeby zmierzyć zawartość alkoholu w trunku. Jednak po wypiciu pół litra ładnie kładzie do łózka.
Wino pierwsza klasa, pewnie tak szybko poszło, bo dodałem za dużo pożywki do drożdży. Jutro jak będę w stanie to rozleję do butelek i zakorkuję. Trzeba zwolnić gąsior i zrobić z czegoś innego. Tyle drzew teraz owocuje :-)
  • 187 / 2 / 0
@Dzielnicowy - Jak tak dobrze pomyśleć to kurde robisz 5 takich produkcji w sezonie po 50 l = około 500 butli po 0.5 l i masz spokojnie chlania na cały rok :cool:

Jak ja sobie pomyślę jak na pierwszych dawkach rolek kupiłem sobie Amarene, a może później jeszcze dokupiłem? Piłem tak po kubeczku i w pewnym momencie budzę ze zwałą na trawniku w parku po kilku godzinach i jakiś miły gostek się pyta skąd jestem i czy pomóc mi w dotarciu na chatę %-D
Uwaga! Użytkownik sportowiec89 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 1 / 0
Nie znam się na winach więc proszę nie mnie nie nożować. Jeżeli ktoś ma dostęp do sklepu Stokrotka to polecam czerwone wina półwytrawne z "dolnej" półki. Three Moons oraz Identity. To pierwsze jest w cenie 11 zł a drugie 10. Są tak pyszne, że aż dziw bierze patrząc na tą cenę. Wypiłam jedno i popiłam drugim. Cudownie nadawało się to na popołudnie w dobrym towarzystwie. Rano brak kaca i brak zgagi, niestrawności, nudności i czegokolwiek negatywnego. Polecam zatem z całego serca.
  • 451 / 2 / 0
Three Moons? Czy to jest halucynogenne wino? :D
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.