Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1854 / 215 / 37
Od gp można wyrwać opio typu kodeina 30mg, czy DHC 15/30mg, doraźnie benzo. Receptą w Szkocji darmowa, więc same korzyści. Pozdro
  • 52 / 11 / 0
01 marca 2024neurotoXXXsick pisze:
@KwasowyMiszcz Wow, nigdy o tym nie słyszałem bo sugerowałem sie jedynie info na stronie NHS. Może lekki offtop ale lepsze to od kody? Trochę drogo jak patrzę w sieci (ponad 2x droższe od zwykłej) ale na pewno muszę to przetestować %-D
dihydrokoda mocniejsza od kody tyle ze przyswajalnośc przy podaniu doustnym tylko 20% więc wychodzi w sumie na to samo :(
co prawda przy iv jest większa coś koło 90% ale jest to ryzykowne.
  • 3 / 2 / 0
Witam

Przez kilka lat kupowalem w UK rozne rzeczy glownie benzo i tramal od jednego goscia, jego email zaczynal sie na "t...". Trwalo to kilka lat, zawsze mial dobry clon z Polski, ale w ciagu ostatnich paru miesiecy zaczelo sie dziac cos nie tak, a to zamiast i po ostatnim zamowiwieniu byla cisza i potem dostalem maila, niby ze od zony sprzedajacego, ze gosc zostal zatrzymany przez policje. Ma imie ponoc ma Michal. Moja znajoma dostala clue od kogos z Polski kto tez zajmuje sie sprzedaza w temacie, ze niejaki Michal w UK postanowil "zamknac interes".

No i teraz ciekawi mnie bardzo czy ktos zna tego "Michala" i kupowal od niego, i tez zostal wyrolowany ostatnio. Ciekawi mnie czy to zbierznosc imion, chodzi o kogos innego, czy rzeczywiscie zmartwiona zona poinformowala o aresztowaniu meza, czy moze "Michal" postanowil zamknac dzialalnosc, wzial kase za ostatnie zamowienia i puscil scieme ze niby zostal aresztowany.

To byl moj jedyny pewny dostawca w UK przez lata, w tej chwili nie znam nikogo i jest to troche problem.
  • 125 / 29 / 0
Zainteresuj się shop botami na telegramie. Robię tak zakupy od kilku lat i to jest po prostu piękne. Jest w bazie chyba ponad 20 vendorow wysyłających UK - UK i mają wszystko - od koki, przez fetę po heroinę. Bardziej interesuje Cię pharma? Nic prostszego - niektórzy mają nawet DHC 128mg, oxy 80mg, prega 450mg. Cokolwiek. Jak chcesz namiary, uderzaj na priv.
  • 76 / 8 / 0
Z Gp można wszystko ogarnac tylko trzeba dobrze gadac. Ja zawsze robie to samo - mowie co chce i że kiedys juz mi to pomogło. Tylko raz nie dostalem pregabaliny ,chcieli zaswiadczenia od lekarza z Polski że mam nerwice i brakem juz to.
Teraz tylko wysylam maila do Gp z nazwą leku i na drugi dzień juz czeka na mnie w aptece.
Trawke kupuje na miejscu od 2 sprawdzonych Gości. A mefedronix zamawiam z DN i royal mailem przychodzi ;)
Ostatnio zmieniony 26 września 2024 przez RobertoSS, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 85 / 29 / 0
No dobra, powiem na tyle, na ile się obracam:
kodeina/DHC - kupisz w aptece, ekstrakcja jak Antidol, nie wiem jakie ceny, ale raczej do £10.
Brown/crack - jedni zrobią Ci setkę za £10, inni gonią po £20 za 250 mg (około), czasami trafisz na 3 for £20 czyli trzy dowolne kulki (np dwie czarne i jedna biała), kombinacje dowolne.
Zioło no to nie wiem ile za gram, uncja £150 (ale to był hash), ale weed pewnie podobnie, ceny różne - raz płaciłem £120, innym razem £160, zależy od gościa.
Nie wiem nic o amfie, grzyby zbierasz samemu albo zamawiasz grow kit i sam sobie hodujesz.
Z meth też się nie spotkałem, MDMA w kryształach wiem, że są, ale trzeba mieć fajne dojście, nie wiem za ile, bo nigdy mnie to nie kręciło. LSD - ostatni raz to było chyba w 2016 i liczyli sobie £40! za karton, ale ja nie brałem tylko ziomki. metadon jest wszędzie, ale nigdy nie kupowałem, poza tym nie każda apteka wydaje, trzeba wiedzieć gdzie iść i z kim rozmawiać.
Najgorzej z benzo, bardzo ciężko dostać od GP, ale mam swoją stronkę, gdzie zamawiam online - płacę w chuj za to, ale i tak benzo leci od święta więc żadna strata. Sprzedają pokątnie, ale zwyczajnie nie mam dojść z ulicy.
PST - szukajcie w sklepach ze „zdrową” żywnością, jedyne, które testowałem były z Australii i klepały jak chuj, ale przy mojej tolerce to lepiej te £20 na H wydać niż tyle samo na dwa worki (0.5g) wydać.
Miałem Polaczków od amfetaminy, ale to było dawno i nawet nie wiem czy żyją jeszcze, bo ja mam swoje sztywne dojścia i głównie motam hel i crack.
Acha, gram kokainy od £40, ale im drożej za gram, tym ten gram będzie jakościowo lepszy (zazwyczaj), wszystko zależy czy Ciebie znają ludzie, czy jesteś okej, bo jak jesteś świeży to masz praktycznie 90% szans, że Cię ćpun na zgięciu wyjebie na kasę, byleby siebie zaleczyć.
Łatwo dostać się na program, mega polecam - metadon/bupra w każdej aptece, wystarczy się zapisać, serio warto.
Ogólnie Anglia o taki raj dla ćpunów, łatwo się wjebać i łatwo się leczyć, bo tutaj to jest bardzo powszechne, ludzie traktują to jak zwykłą chorobę.
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia, nie walcie hery!
Uwaga! Użytkownik LittlePossessedRock nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
Czy jest ktoś east Anglia? Straciłam wszystkie kontakty, a jestem socially awkward i mam problem ze znalezieniem nowych 🙃
  • 6 / / 0
Jakis browniarz czy inny opiowrak z londynu chcialby sie spotkac - cos pokminic, pogadac itp?? Bo ja tu nikogo nie znam, tylko samych brudasow, z ktorymi nawet na sprzedawce sie niezbyt przyjemnie czeka, a co dopiero specjalnie wyjsc gdzies z takim haha
Ps.: Jak cos to jestem facetem 28-letnim
  • 6 / / 0
No dobra.. tak naprawde nie szukam kolegow, tylko kogos kto by pomogl mi w zyle przykurwic, bo sam jakos nie moge sie do tego zabrac, a ciekawi mnie, jak to jest... a tym brudasom, co znam, nie dam reki, bo maja czarne lapy az i w ogole fuj xd
Jak ktos z londynu bylby tak mily i pomogl mi ogarnac to, bylbym bardzo wdzieczny:D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.