Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 324 / 67 / 0
uważajcie na benzo z ulicy na wyspach szczególnie galenika bensedin, niestety coraz częściej na wedinos znajdują się w nich nitazeny
czas zwolnić
  • 16 / / 0
Siemka czy cena za grzybki - odmiana Orrisa 14g za 150f to jest normalne?
:old:
  • 282 / 6 / 0
@Septagon
Wydaje mi się troszku zawyzona ta cena. Ja za 3.5g psylocibe mexicana płacę £35. 14g to masz pół uncji więc powinno być taniej, przynajmniej w moich stronach (East Midlands, okolice Northampton). Ale nie jest to też jakoś super drogo.

scalono - czoug
30 stycznia 2024tramalowysong pisze:
uważajcie na benzo z ulicy na wyspach szczególnie galenika bensedin, niestety coraz częściej na wedinos znajdują się w nich nitazeny
Miałem jakieś 3,4 miesiące temu kilka blistrow 10tabs x10mg i były tak jak powinny być,tzn diazepam na 100%. Z tego co słyszałem, to podobno alprazolam jakiś trefny lata po ulicach, ale to pewnie też zależy od regionu. Pozdrawiam
  • 324 / 67 / 0
3-4 miesiące temu nie było tego problemu, pod koniec roku zaczęło się pojawiać w bensedinach
czas zwolnić
  • 282 / 6 / 0
@tramalowysong
Tak z ciekawości, ile za ten bensedin płacisz? Bo u mojego farmaceuty £25 za blister 10x10mg, oczywiście wraz z ilością cena spada.
  • 324 / 67 / 0
30 za 30 tabsow zawsze było, przez bardzo długi czas były legitne, parę razy wysyłałem o wedinos.org i faktycznie był w nich diazepam, teraz to rosyjska ruletka
czas zwolnić
  • 282 / 6 / 0
@tramalowysong
No to duża, naprawdę duża różnica w cenie. Mój sprzedawca podobno dostaje swój towar od pepiczków i faktycznie nawet coś tam po ichniemu było napisane na tych tabsach. W każdym razie zawsze jakość taka, jaka powinna być, więc jakby nie było, to za spokój głowy się płaci. Okolice Northampton jakby kto pytał.
  • 324 / 67 / 0
Jest jedna clear netowa strona która miała zawsze legitne rzeczy, teraz to już nie wiem co o tym myśleć
czas zwolnić
  • 1287 / 327 / 12
Na szczęście ja mam swoich zaufanych lekomanów co wpierdalają takie koktajle, że sie w pale nie mieści - rolki, prega, oxy whareva mate… i to na sztuki za przysłowiowe piwo. Lepiej od nich niż z ulicy, bo większość tych faked medicine to ciapuny przemycają w dupsku razem z viagrą.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 16 / / 0
@canabisman

Jednak po przeanalizowaniu cen musze zmienić vendora bo rzeczywiście drogo, ale no chociaż legit bo zamawiałem z randomowego telegrama tak na prawdę no i paka doszła. :3
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2024 przez Septagon, łącznie zmieniany 1 raz.
:old:
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.