Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 128 / 5 / 0
Drugi dzień nie wziąłem wenlafaksyny. I jeszcze do wtorku nie wezmę, bo opakowanie mi się skończyło.
Efekty odstawiennie są ***jowe. Emocjonalnie jestem zepsuty, muszę zaraz wyjść do pracy (która opiera się na całodniowym kontakcie z różnymi ludźmi) i nie wygląda na to, żeby udało mi się wyjść z domu.

W dupie to mam, idę na psychoterapię.
  • 1177 / 138 / 0
a moze w czasie odstawiania weny brac jakies benzo doraźnie ? Skoluj sobie cos od lekarza i bierz jak nie bierzesz wenly.
  • 128 / 5 / 0
Jutro będę miał tramadol, podobno pomaga przy odstawianiu wenly. Nie mam kasy na prywatnego lekarza póki co, a mój psychiatra mi nawet zolpidemu nie chciał przepisać więc opcja z benzo odpada. (jak ktoś zna jakiegoś dobrego z nfz, niech mi proszę napisze na PM!) W sumie to tak tylko chcialem się pożalić, ale dzięki za tipsa ;) znalazłem w szafie parę listków pabialginu (pamięta to ktoś jeszcze?) i jest do przodu w sumie.
  • 128 / 5 / 0
Psychiatra z Wrocławia powinien być. Proszę jakiegoś moda o połączenie postów, nie mogę edytować z jakiegoś powodu.
  • 1177 / 138 / 0
biore velafax 75mg 5 dzień i mam troche problemów. Moja depresja i fobie zmalały, ale mam skutki uboczne. Mianowicie czuje sie jak naspeedowany caly czas, nie moge jesc i nie moge spać, mam nawet problem ze snem biorąc senzop na sen. Mam tez szczekościsk. Do tego znacznie wylaczyla mi sie uczuciowosc, nie mysle o niczym, i ogólnie czuje sie jak psychopata jakis :scared: czy to przejdzie mi i czy tez mieliscie takie objawy na początku ?
  • 413 / 4 / 0
RPS pisze:
37 dzien na 225mg i huja dzialania,giry zimne,mocniejsze pocenie i bicie serca.kiedy kórwa te gówno w końcu zadziała juz jestem wkurwiony ostro,lekarka kazala jeszcze czekac....sam nie wiem,mam straszne cisnienie zajebac fete albo sie schlac bo wkurwia mnie juz to czekanie. :#:
"lekarka"jebnięta.Mój prowadzący powiedział mi na wstępie,że jak nie zadziała na mnie 37,5 to po tygodniu zmienimy bo szkoda czasu.Pisałem już, że zadziałało zajebiscie .I efekt utrzymuje sie 3 miesiąc bez podbitki.martwi mnie jedynie ostawka, ostatnio testowałem pominięcie dawki i zaczęły sie chujowe jazdy po południu a biore regularnie rano.
Siste, viator!
  • 641 / 16 / 0
lucifer_sam pisze:
biore velafax 75mg 5 dzień i mam troche problemów. Moja depresja i fobie zmalały, ale mam skutki uboczne. Mianowicie czuje sie jak naspeedowany caly czas, nie moge jesc i nie moge spać, mam nawet problem ze snem biorąc senzop na sen. Mam tez szczekościsk. Do tego znacznie wylaczyla mi sie uczuciowosc, nie mysle o niczym, i ogólnie czuje sie jak psychopata jakis :scared: czy to przejdzie mi i czy tez mieliscie takie objawy na początku ?
To nie bug, to feature.
Stary, masz problem z antydepresantem bo działa? To już wiem, dlaczego niektórzy chwalą sertralinę bo ona nie działa.
  • 1177 / 138 / 0
to prawda leki i deprecha mi zniknęły po 75 mg, ale przez 3 dni malo co jadlem i malo co spalem. Zszedlem to pol tabletki i narazie bede bral tak przez tydzien, bo wreszcie zaczalem jesc jak zmniejszylem dawke i przespalem noc, nie wliczajac w to niesamowitego snu. Po tygodniu znowu wrzuce 75 moze organizm sie przyzwyczai i nie bedzie az tak reagował, bo wykonczylbym sie tym stanem.
  • 402 / / 0
Odstawiam wenle na własną ręke, moje pytanie:
Czy wystarczy mi do tego opakowanie velaxin (?) ER 150 mg, odsypuję z tych kapsułek po troche i w ten sposób, myślicie, że da rade, czy trzeba jechać po kapsułki/tabsy 37.5 mg?
Przypomnę, że to jest ER i aktualnie jestem na około 75 - 60 mg.
  • 402 / / 0
Nie mogę edytować.

Mam pytanko, bo ja mam te kapsułki z tą wenlafaksyną 150 mg, to są ER, to czy np mógłbym wziąść i z tych kuleczek w środku zrobić "jebany pył" ? Bo myślę, że tak łatwiej będzie mi rozdzielać dawki, to będzie normalnie działać wtedy? można tak?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.