Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 507 / 194 / 1
Jak będę zażywać coś w kryształku to spróbuje twój sposób z kruszarka do leków, miałem różne patenty,ale ten wydaję się mega praktyczny.Jak będzie lepszy niż reszta to podziękuję mimo wyraźnego sprzeciwu tej formy okazania wdzięczności.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
I jak się sprawdziła kruszarka do leków?
  • 27 / 10 / 0
Dostałem w prezencie od znajomych marmurowy moździerz i bardzo polecam. Ładnie wygląda i czuję się nie raz jak aptekarz gdy przed imprezą rozgniatam tym pospolitego mefa znajomym i pakuję z powrotem do samary xD
Uwaga! Użytkownik zephyr11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 4 / 0
Kapsel plastikowy po wodzie czy tam innym soku.

Sam jest dosyć miękki więc nic spod niego nie strzela. Ale za to jest osad i albo zlizać trzeba albo zetrzeć by nie marnować tematu.

Karty kredytowe to se można wsadzić w bankomat.

Jak nie kapsel plastikowy to metalowy od piwa też powinien być ok.

Nakrywam kryształki folią amelinową i gnotę albo od razu bez folii - zależy od początkowej wielkości gniecionego tematu.
  • 0 / / 0
Bez nakrycia strzela gdzie popadnie......Ja biorę banknot im większy nominał tym lepszy nakrywam nim temat wysypując na lustro pożądaną ilość lub cokolwiek innego gładkiego i twardego.Kruszę wstępnie pod banknotem chociażby kartą. Później rozgniatam już normalnie.
  • 87 / 27 / 0
Wysypywałem na powierzchnię w stylu stołu czy lustra. Przykrywałem czymkolwiek - banknotem, kartką papieru i za pomocą podstawki e-papierosa lub zapalniczki rozbijałem na drobniejsze. Potem już dowodem na proch no i zdrapywałem resztki z kartki czy banknotu.
  • 2394 / 653 / 0
Zasada jest prosta. kryształ na czysty stół albo lustro , przykrywamy kartką albo banknotem i następnie gnieciemy temat dowodem albo ogólnie czymś twardym. Powtarzamy to najlepiej kilkukrotnie i mamy to!

Ale ja się kiedyś spotkałem z takim gościem który wyśmiał mój sposób na rozkruszanie tego. Powiedział że tylko Kris "rozjebany" idealnie bedzie idealnie kopał. Wyjął młynek do kawy i jazda w nim rozjebał na PYŁ ( to nie by proch ) i taki pyłek se wciągaliśmy. Nagle w chuj dużo się tego tematu wydało jak był w takiej formie pyłku wlasnie. No i miałem wrażenie że serio jakoś lepiej to wchodziło w tej formie. Choć nie wiem na ile w tym było autosugestii.
  • 3455 / 555 / 2
Najlepiej na podłodze w kiblu malutkim pomieszczeniu: co odbryzgnie zaraz widać gdzie poleciało i po prostu się zbiera .
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 113 / 0
jak ktoś napisał wyżej, kuchenny moździerz jest najlepszy

a taki piękny marmurowy to już w ogóle same 20tki za styl :D
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.