Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
Macie jakies hobby ? Ja lubie cwiczyc oraz sluchac muzyki.Malo ale zawsze cos...
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2193 / 365 / 0
Rower, muzyka, rozciąganie, siłka, lubie traktorem popierdalać (praca w gospodarce), podróże z ciekawymi widoczkami, jaranie zioła, roboty przy ogrodzie, granie w gałe, taniec, czasem śpiewam jak się napierdole, medytacja.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2874 / 298 / 0
narkotyki i melanż
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 229 / 37 / 0
"sex, drugs and rock'n'roll" :-D
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 758 / 44 / 0
dziwki, koks. firefox
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 714 / 45 / 0
Wódka, dziwki, niezła forsa - to nie dla mnie - jeżdżę Corsą ^^

Ostatnio interesował mnie radziecki program kosmiczny, zdziwilibyście się ile wynalazków oni naprodukowali.
  • 5774 / 1181 / 43
Historia, ogrodnictwo, substancje psychoaktywne, militaria, podróże, okultyzm, nekromancja, czarna magia.
Kiedyś zbierałem butle po gieblu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3442 / 715 / 9
Wskrzesiłeś już szkieleta?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 5774 / 1181 / 43
Za mało many.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 714 / 45 / 0
Zawsze możesz spróbować z dyktą, tylko odruchowo jej nie przefiltruj bo straci swoją moc (i urok).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.